Ex-pituushyppääjä Tommi Evilä viettää hektisiä ruuhkavuosia pienten lastensa kanssa: "Pienessä sumussa mennään"

Tommi Evilä oli mukana Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa vuonna 2014.

Kahden pienen lapsen isän Tommi Evilän elämää vauhdittavat kiireiset, töiden ja perhe-elämän täyteiset päivät.

Pituushyppyuransa vuonna 2014 lopettanut Tommi Evilä toimii nykyään C Moren yleisurheiluasiantuntijana sekä Suomen yleisurheiluliiton valmennuspäällikkönä. Lisäksi Evilä elää kiireistä perhe-elämää vaimonsa Asta Kuusiston ja kahden pienen, alle kouluikäisen lapsensa kanssa. 

– Arki rullaa, elämä tuntuu mukavalta. Olisi kivaa ehtiä liikkumaan enemmän, mutta kaikki, jotka ovat eläneet lapsiperhearkea, tietävät millaista se on. Siinä on omat kuvionsa, se on mahtavaa, mutta siinä on omat haasteensa.

Evilän mukaan haastavinta arjessa on nimenomaan sen pyörittäminen, kokonaisuutena. Erilaiset logistiset ongelmat ovat varmasti tuttuja monille lapsiperheille ja niin myös Evilän kotitaloudessa. 

– Vaimo on toisessa suunnassa töissä, mä olen toisessa suunnassa töissä ja lapset on eri suunnassa kaupunkia hoidossa, kuin missä käydään töissä. 

Vaikka kiirettä pitää, nauttii perhe kuitenkin täysin rinnoin yhteisestä arjestaan. 

– Pienessä sumussa mennään kuitenkin ja autopilotti päällä, mutta niin kauan kuin niin sanotusti auto löytää tiensä kotipihaan eikä kukaan ole telonut itseään, niin kaikki on kunnossa, Evilä nauraa. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja