Ex-pikajuoksija Markus Pöyhönen ja Ilona-rakas mielivät uuteen asuntoon – naimisiin ei kiirettä

Entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen ja avovaimo Ilona Leszczynski kertoivat rentoon tyyliinsä kuulumisia XS Sports Nutritionin urheiluravinnelisän esittelytilaisuudessa Helsingissä tällä viikolla.

Pari vuotta seurustelleet entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen, 38, ja 11 vuotta nuorempi avovaimo, muusikko Ilona Leszczynski kertovat etsivänsä uutta asuntoa. Asuminen Helsingin Malmilla on alkanut kyllästyttää. 

– Olemme miettineet muuttoa rauhallisemmalle alueelle. Malmihan on aika korkealla rikostilastoissa Helsingissä. Humalaisia näkyy myös paljon, pari kertoo.

Leszczynskin mukaan asunnon etsiminen on vasta ajatusasteella.

– Mietimme mistä alkaisi etsiä, tämä ei ole kiireellinen projekti.

Markus Pöyhönen tekee nykyään töitä muun muassa personal trainerina ja treenaa myös aloittelevia urheilijoita. Ilona Leszczynski valmistuu piakkoin musiikin- ja laulunopettajaksi ja tekee myös omaa musiikkia. Pari asuu yhdessä, mutta muuten heillä ei ole aikomusta kiirehtiä suhdettaan.

– Ei, naimisiin emme ole menossa vielä. Kihloissakaan emme ole, pari vastaa.

Onnellisen oloinen pariskunta kertoo olleensa yhdessä noin kaksi vuotta. Haastattelun aikana pari piikittelee toisiaan jatkuvasti pilke silmäkulmassa. Kysymykseen onnellisuudesta Pöyhönen vastaa:

– Joo, hän on hyvin onnellinen,  mies sanoo ja osoittaa Leszczynskiä, joka kertoo avopuolisonsa olevan "ärsyttävä".

– Tosin tänään hän ei ole ehtinyt ärsyttää paljon, koska emme ole ennen tätä nähneet koko päivänä, nauraa Leszczynski.

Lue myös:

    Uusimmat