Ex-missi Susanna Juntusella, 32, todettiin kohdunkaulan syöpä: "Olen joutunut käymään todella syvissä vesissä"

Vuoden 2008 Miss Suomi -kilpailuissa menestynyt Susanna Juntunen kertoo sairastavansa kohdunkaulan syöpää.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi vuonna 2008 kruunattu Susanna Juntunen (o.s. Mustajärvi) kertoo Instagramissa sairastavansa kohdunkaulan syöpää. Juntunen julkaisi kuvan sairaalasta, jonka yhteydessä hän kertoo saaneensa kuulla asiasta lokakuussa.  

– Olen joutunut käymään todella syvissä vesissä. Olen joutunut rakentamaan oman identiteettini uusiksi. Opetellut näkemään synkimpänäkin hetkenä valoa tunnelin päässä, Juntunen kirjoittaa.

Juntunen sai ensimmäisen lapsensa reilu vuosi sitten. 32-vuotiaalle äidille tilanne on musertava. Hän muistuttaa seuraajiaan käymään papakokeissa.

– Elän terveellisesti. Voin hyvin. Olen onnellinen. Miten minulla voi olla syöpä? En voi uskoa tätä todeksi. Näenkö painajaisunta?

Juntunen pääsi pian syöpädiagnoosin jälkeen leikkaukseen. Hän julkaisi muutama päivä sitten kuvan, jossa kertoo leikkauksen sujuneen hyvin.

– Nyt onkin kipuja, ja pelkkä hengittäminenkin sattuu - kaikesta huolimatta olen todella onnellinen, sillä leikkaus meni hyvin.

Positiivisen asenteen omaava Juntunen kertoo jäävänsä nyt odottamaan leikkauksen tuloksia.

– Vaikka oma asenne syöpää kohtaan on ja on ollut positiivinen, se ei kuitenkaan poista niitä turhautumisen, ahdistumisen ja pelon tunteita. Välillä myös täällä tulee epätoivon hetkiä. Ja se on luonnollista!, Juntunen kirjoittaa Instagramissa.
 

Lue myös:

    Uusimmat