Mainos

Eva Mendes: Inhoan vertailua Jennifer Lopeziin

Eva Mendes on näyttelijä ja malli, jonka uusin roolityö prostituoituna vei hänet hakemaan oppia puhelintytöiltä. Latinalaistaustainen näyttelijä inhoaa vertailua Jennifer Lopeziin, sillä Mendes pitää omaa uraansa vakavasti otettavampana.

Getty Images/Jason Merritt

Getty Images/Chris Jackson

Eva Mendes syntyi vuonna 1974 Miamissa, Yhdysvalloissa. Nuori nainen muutti kuitenkin Los Angelesiin vanhempiensa avioeron jälkeen. "Äitini kärsi niin paljon tehdäkseen elämästäni parempaa", Mendes on kertonut.

Näyttelemisen kaunotar aloitti vuonna 1998. Mendes on esiintynyt muun muassa elokuvissa 2 Fast 2 Furious, Hitch – Lemmentohtori, Training Day, Ghost Rider ja Klik. Vuonna 2007 hän näytteli Renny Harlinin Cleaner-elokuvassa. Uusimpaa elokuvaansa varten Mendes vieraili puhelintyttöjen luona, sillä hän näyttelee roolityön prostituoituna.

Kuva: Getty Images/Stephen Lovekin

Getty images/Sebastian Artz

Mendes on kärsinyt alkoholiongelmasta, ja puhuu mielellään terapiassa käymisen puolesta. "Siinä ei ole mitään ihmeellistä, että ihmiset hakevat ammattilaisapua. Olen aina sanonut, että rakastan puhua terapiasta, koska siinä ei ole mitään pahaa. Miksi odottaa, kunnes asiat menevät elämässäsi aivan solmuun?" Mendes ihmettelee.

Kuva: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

Kaunis Mendes on tehnyt myös mallintöitä. Vastikään hänet pestattiin Calvin Kleinin malliksi. Kaunotar ei halua kuitenkaan leimautua tyhjäpääksi. Häntä ärsyttävät vertailut toiseen latinalaiskaunottareen Jennifer Lopeziin. "Urani on vakavasti otettavampi kuin J.Lo:n. Olemme kummatkin latinalaistaustaisia, mutta siihen yhtäläisyydet loppuvatkin", Mendes on sanonut.

Giuseppe Cacace/Getty Images

Frederick Brown/Getty Images

Mendes on ollut yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä, elokuvantekijä George Auguston Gargurevichin kanssa kuusi vuotta. Pitkästä liitosta huolimatta Mendes on paljastanut, ettei halua lapsia. "Se on todellista sitoutumista ja muuttaa koko elämäsi", Mendes on pohtinut.

Mendes varoittaa tähtiä deittailemasta toisia kuuluisuksia. "Se on tuhoon tuomittua. Samaten, jos teet poikaystävästäsi kuuluisan tuomalla hänet punaiselle matolla kanssasi", Mendes varoittaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk, Wikipedia

Kuvat: Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.