Eurooppa-liigassa hämmentävä hetki: puolustaja runttasi pallon voimalla omaan maaliin!

Kazakstanilaisen FC Astanan ja tshekkiläisen FK Jablonecin välisessä jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa todistettiin hämmästyttävää tilannetta, kun Astanan laitapuolustaja Baktiyor Zaynutdinov puski pallon omaan maaliin.

Pääkuvan videolla ottelun hämmästyttävä oma maali.

Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Morella ja suoratoistopalvelussa

C Moren sivulle pääset tästä

Kyseinen 1–1-osuma syntyi avausjakson loppupuolella kulmapotkutilanteesta. Jablonecin keskikenttäpeluri Michal Travnik jakoi kulman maalille, jossa päineen oli ensin välissä joukkuekaveri David Lischka. Astanan Zaynutdinov säntäsi kuitenkin jatkamaan pallon lentoa omalla päällään ja runttasi pelivälineen voimalla omaan maaliin.

Astanan 1–0-johtomaalin iski 18. minuutilla kulmapotkutilanteesta pallon alakulmaan sysännyt Pedro Henrique. Astana voitti ottelun lopulta maalein 2–1, kun Jevgeni Postnikov täräytti pallon kamppailun viime minuuteilla yläkulmaan.

Astana nousi neljän ottelunsa jälkeen K-lohkon kärkeen kahdeksalla pisteellään. Jablonec on lohkojumbona kahdella pinnalla.

Tänään lohkossa pelataan vielä Dynamo Kiovan ja Rennesin välinen ottelu. Kiovalla on kolmen ottelun jälkeen kasassa viisi pinnaa ja Rennesillä kolme pojoa.

Eurooppa-liiga torstaina C Morella:

Spartak Moskova – Rangers klo 19.45 C More Sport 1:llä
Lazio – Marseille klo 19.45 C More Sport 2:lla
Real Betis – AC Milan klo 21.55 C More Sport 1:llä
Celtic – RB Leipzig klo 21.55 C More Sport 2:lla

Kaikki Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Juttua päivitetty Astana–Jablonec-ottelun päätyttyä kello 19.46.