Ethel karkasi kotipihaltaan Englannissa – huimaa vauhtia juokseva naikkonen eksytti poliisitkin: "Sen on pakko olla kauhuissaan"

Rosan Kiivi-papukaija sanoo"päivää" 0:15
Roosan papukaijalla on asiaa.

Karkuun päässyt Ethel-emu oli omilla teillään useamman päivän.

Emulintu nimeltä Ethel pakeni kotipihaltaan Doncasterissa Isossa-Britanniassa 6. elokuuta, kun talolla töitä tehneet rakennusmiehet olivat päästäneet sen vahingossa pois pihalta. Seuraavan viikon maanantaina se viimein löydettiin, kertoo The Sun -sivusto.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Paljon havaintoja eri paikoissa

Ethelin omistaja Kerry Dobson oli pyytänyt ihmisiä auttamaan linnun löytämisessä. Hän oli yhteyksissä poliisiin ja eläinsuojelujärjestöön. Molemmat tahot osallistuivat etsintätöihin.

– Se on ollut pakomatkalla torstaista lähtien ja voi olla missä vain. Sitä päin on heitelty kiviä ja ties mitä. Se ei ole tottunut olemaan ulkona, joten sen on pakko olla kauhuissaan, Kerry kertoi Yorkshire Post -sivustolle.

Karkaamisensa jälkeen emusta tehtiin havaintoja eri paikoissa. Linnun kiinniottaminen osoittautui haasteelliseksi, sillä emut pystyvät kipittämään noin 48 kilometrin tuntivauhtia. Kun Etheliä lähestyi, se pisti juoksuksi ja onnistui pakenemaan

12. elokuuta The Sun uutisoi, että Ethel olisi viimein päätynyt takaisin kotiin. Asiasta kertoi Kerryn ystävä Victoria Robinson-Hewitt. Hänen mukaansa lintu olisi saatu napattua erään koulun pihalla maanantaina 10. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat