Etäsuhteessa elävä nainen päätti yllättää poikaystävänsä – kiusallista videota katsottu yli 21 miljoonaa kertaa: "Mikä myötähäpeä"

Etäsuhteessa eläneen pariskunnan jälleennäkeminen ei ehkä ollut ihan niin dramaattinen ja romanttinen, kuin olisi voinut luulla.

Bostonissa asuva Niki Bayat päätti yllättää Chicagossa asuvan poikaystävänsä pukeutumalla postimieheksi ja saapumalla poikaystävänsä oven taakse paketin kanssa. Hän oli valjastanut siskonsa kuvaamaan tilanteen TikTok-videota varten. Teoriassa suunnitelma kuulostaa romanttiselta, mutta käytännössä tilanne eteni kuitenkin vähän eri suuntaan.

Nikin tempauksesta uutisoi muun muassa Reuters ja The SunVideota tapahtumista on TikTokissa katsottu yli 21 miljoonaa kertaa.

Nykyisin etäsuhteessa elävä pariskunta oli ehtinyt olla yhdessä noin vuoden verran. Niki halusi yllättää poikaystävänsä tämän syntymäpäiviensä kunniaksi.

Erillisellä videolla Niki vakuuttaa, että hän tiesi, ettei poikaystävä pahoittaisi mieltään tempauksesta.

– Tiesin, että se olisi hänestä hauskaa. Hänellä on hyvä huumorintaju ja tärkeintä on, että ihmisetkin pitivät tilannetta hauskana, hän kertoo.

Nikin sisko piiloutui auton taakse kadulle ja onnistui kuvaamaan poikaystävän reaktion kokonaisuudessaan. Voit katso videon tilanteesta artikkelin yltä.

"Mikä myötähäpeä!"

Tilanne venyi lopulta kiusallisen pitkäksi, kun Nikin poikaystävä ei tuntunut käsittävän mitä tapahtuu. Poikaystävä ei myöskään tunnistanut tyttöystäväänsä, joka oli pukeutunut löysiin vaatteisiin, hiukset peittävään pipoon, kasvomaskiin ja aurinkolaseihin.

Poikaystävä ei tajunnut, että jotain oli meneillään edes siinä kohtaa, kun postimieheksi naamioitunut Niki pyytää häntä allekirjoittamaan lapun, jossa luki: "Sign here lil b***h".

Kääntyessään paketti kainalossa takaisin kotiovelle poikaystävä huomaa autojen takana piilottelevan Nikin siskon, joka käy samaa koulua hänen kanssaan. Tyttöystävänsä siskon näkeminen saa poikaystävän silminnähden hämmentymään.

Tilanne jatkuu vielä hyvän tovin muuttuen kiusalliseksi venyessään. TikTokissa ihmiset nauttivat tilanteen kiusallisuudesta.

– Miten te annoitte sen jatkua noin pitkään? eräs päivittelee.

– Tätä oli niin kiusallista katsoa, kommentoi toinen.

– Mikä myötähäpeä! Teillä kesti aivan liian kauan paljastaa totuus. Poikaystäväsi ilo olisi ollut varmasti suurempi, jos ette olisi marinoituneet tuossa kiusallisuudessa niin pitkään, eräs kommentoi.

Katso kiusallinen tilanne kokonaisuudessaan artikkelin yllä olevalta videolta.

Lähteet: TikTok, The Sun ja Reuters

Lue myös:

    Uusimmat