Esko Eerikäinen jakoi yhteiskuvan juontajaparinsa kanssa – romanssihuhut heräsivät välittömästi: "Oisko tuo Tinder-match?"

Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään 8:30
Video: Esko Eerikäinen avautui kohtaamistaan ulkonäköpaineista.

Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin juontavat kesällä yhdessä Radio Novaa.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen jakoi Instagramissa yhteiskuvan tulevan juontaparinsa Suvi Hartlinin kanssa. Kuvassa kaksikolla on aurinkolasit päässään, Hartlinilla sydämen muotoiset. Samalla Hartlin myös nojailee Eerikäiseen.

– Mikä sen parempi tapa tutustua kun tekemällä yhdessä pihatöitä ja juomalla välillä tequila. Korkean paikan leirillä mitä vaan voi tapahtua, Eerikäinen kirjoittaa.

Mikäli julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvan myötä romanssihuhut heräsivät oitis. Eerikäisen seuraajat vihjaavatkin, että juontajapari voisi olla myös toisilleen enemmän. 

– Siitä sulle vaimo, kehottaa yksi.

– Sopiva pari ja työkaveri, toteaa toinen.

– Oisko tuo Tinder-match? kysyy kolmas.

– Olisitte älyttömän upea pari yhdessä. Tasapainoisen ja älykkään oloinen nainen, kehuu eräs.

Eerikäinen kuitenkin kumosi suhdehuhut välittömästi Instagramin Stories -osiossa.

– Ei, aina ei tarvitse olla jotain sellaista. Me ollaan työkavereita, meistä tulee varmasti todella hyviä ystäviä. Odotan kovasti, että pääsemme aloittamaan lähetykset. Eilisenkin perusteella voin sanoa, että (Suvi on)  hauska tyyppi, äärettömän kultainen ja hyvin sanavalmis. 

Hartlin jakoi viime viikolla ilouutisen uudesta radiopestistään Instagramissa.

– No nyt saa kertoa uusista radiotyökuvioista! Jatkossa mua kuulee Radio Novan taajuudelta, juontoparina mahtava Esko Eerikäinen. Aloitetaan Novan kesäaamuissa 28.6. alkaen ja elokuussa siirrytään houstaamaan Novan uutta iltapäivää, hän paljasti. 

– Oon todella täpinöissäni ja valtavan kiitollinen mahdollisuudesta! Hartlin iloitsee.

Lue myös:

    Uusimmat