Esimakua Masked Singer -sarjan kolmannesta jaksosta: "Keksi nyt!"

0:20
Katso videolta esimakua kauden kolmannesta jaksosta!

Mysteerit syvenevät entisestään, kun saamme uusia vihjeitä ja näemme lisää hahmojen yllättäviä esityksiä Masked Singer -sarjan kolmannessa jaksossa.

Kevään absurdein viihdeshow Masked Singer Suomi jatkuu Maikkarilla jälleen lauantaina 28. maaliskuuta! Sarjassa esiintyy 12 jokaisen suomalaisen tuntemaa julkkista, joiden henkilöllisyys on salattu, eikä kukaan tiedä, keitä he ovat.

Esiintyjät on naamioitu päästä varpaisiin ja myös heidän puheäänensä on muutettu. Kevään aikana tutustumme Heinäseipääseen, Dragoniin, Kanaan, Shamaaniin, Hevoseen, Pecockiin, Alieniin, Söpöön, Kisuun, Pupuun ja Ampiaiseen

Kauden kolmannessa jaksossa, lauantaina 28. maaliskuuta tapaamme jälleen mystiset Ampiaisen, Kanan, Hevosen, Heinäseipään ja Dragonin. Kuinka kutkuttavaa onkaan, kun ääni on ihan tuttu, mutta niin vaikeaa keksiä kenelle se kuuluu. Vai onko sittenkään? Joko panelisteilla on hajua siitä, kuka on maskin takana? 

Masked Singer Suomen juontaa Ilkka "Ile" Uusivuori. Vakiopanelisteina toimivat Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola, jotka saavat ohjelman aikana vihjeitä esiintyjien henkilöllisyydestä ja yrittävät katsojien tavoin arvata, kuka on maskin takana. Kolmannessa jaksossa vierailevana tuomarina nähdään Joonas Nordman.

Masked Singer Suomi starttaa MTV3-kanavalla lauantaisin 14. maaliskuuta kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja