Masked Singer Suomi alkoi ja löi jo ensimmäisenä iltana katsojat ällikällä: "Ei mitään käryä kenestäkään"

Heinäseiväs - Freestyler 4:20
Masked Singer Suomi -ohjelma alkoi lauantaina 14. maaliskuuta Heinäseipään vaikuttavalla esityksellä

Moni pohti ennakkoon, että lauantaina alkaneen Masked Singer Suomi -hahmojen tunnistaminen olisi helppoa. Toisin kävi, kun somekommentteja tarkastellaan.

Lauantaina alkanut Masked Singer Suomi puhutti kiivaasti sosiaalisessa mediassa ja sai ensimmäisen jakson perusteella katsojilta myönteisen vastaanoton.

Twitter-keskustelujen perusteella moni vaikutti yllättyneen siitä, kuinka vaikeaksi naamioituneiden esiintyjien tunnistaminen osoittautui, vaikka apuna oli liuta hahmoista saatuja vihjeitä ja myös neljä panelistia valistuneine arvauksineen.

– Ajattelin ennen ekaa jaksoa, että kyllähän sitä kaikki tunnistaa. Nyt joutuu myöntämään itselleen, että ei mitään käryä kenestäkään, Twitterissä tuskailtiin. 

– Olihan tämä ihan viihdyttävä ja varmaan koko ens viikon googlaankin pakkomielteisesti esityksiä ja henkilöllisyyksiä, mutta siis kauhean lyhyt ja kaahaileva toteutus! Oishan tätä nyt kattonut vähän vähemmälläkin kiireellä, toinen twiittaaja pohdiskeli.

Somessa todettiin ohjelman alkaneen myös sopivaan aikaan, kun moni vietti lauantai-iltaa kotisohvalla koronavirusta vältellen.

– Ai että tää Masked Singer Suomi on ihanan älyvapaa ohjelma tämän kaiken coronamurheilun keskelle, eräs twiittaaja kiitteli.

Kiitosta katsojilta sai myös se, että ohjelma tempaisi mukaansa katsojat perheen pienimpiä myöten.

– Täähän on tosi viihdyttävä ohjelma, hittolainen sentäs. Innostaa katsojiakin osallistumaan mukaan, toinen kiitteli.

– Tunti sitten: no katsotaan sivusilmällä, varmasti huono. Koko tunnin ajan: tää on parasta ikinä! kolmaskin hehkutti.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat