Esikoistaan odottavalle Krista Kiurulle sataa onnitteluja – Marin: "En voisi olla onnellisempi hänen ja Simon puolesta"

Erikoishaastattelu: Krista Kiuru kertoo, miltä kritiikki on tuntunut – paljastaa myös, mitä musiikkia kuuntelee 10:20
Katso Krista Kiurun erikoishaastattelu heinäkuulta.

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun vauvauutinen on poikinut lukuisia onnitteluja sosiaalisessa mediassa. Kiurun nimi on noussut suosituimpien joukkoon Twitterissä.

Onnittelijoiden joukossa ovat esimerkiksi pääministeri Sanna Marin (sd) ja äitiyslomalla oleva vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo.

– Krista Kiuru on paitsi arvostettu kollega myös rakas ystävä, enkä voisi olla onnellisempi hänen ja Simon puolesta. Suuret onnittelut, Marin kirjoittaa ja viittaa Kiurun avopuolison Simo Rahikaiseen.

– Ihana uutinen, valtavan paljon onnea Krista Kiuru, säesti Ohisalo.

Myös liikenneministeri Timo Harakka yhtyi onnittelemaan. 

– Iloiset onnittelut elämän ihmeestä Krista Kiuru, Harakka kirjoitti. 

Kokoomuksen kansanedustajista Kiurua onnittelivat muun muassa Saara-Sofia Siren ja Anne-Mari Virolainen.

– Voi että, aina ihana uutinen kun tällaiset tärkeät, pitkäaikaiset toiveet toteutuvat. Kaikkea hyvää loppuodotukseen ⁦Krista Kiuru! kirjoitti Siren. 

Liike Nytissä nykyään vaikuttava Mikael Jungner välitti Twitterissä myös onnittelunsa sekä veikkauksensa, kuka Kiurua ministerinä tuuraisi.

– Tämän päivän iso uutinen on Krista Kiurun raskaus. Todella hieno uutinen. Melkein kuin Joulun taikaa. Onnittelut! Pienempi uutinen on sitten tuo Kiurun sijainen. Oma veikkaus Aki Linden

47-vuotias Kiuru kertoi tänään Me Naiset -lehdessä odottavansa esikoistaan. Hänen mukaansa kyseessä oli pitkäaikainen toive, joka nyt toteutuu. 

Lue myös:

    Uusimmat