Esapekka Lappi sai jatkosopimuksen – ensi kaudella edessä merkittävä muutos

Esapekka Lapilla oli kivaa – sitten rysähti 3:02
Esapekka Lappi keskeytti Keski-Euroopan MM-rallin ulosajoon lokakuussa.

Esapekka Lappi jatkaa rallin MM-sarjassa Hyundain kuljettajana myös kaudella 2024.

Hyundai tiedotti Lapin jatkosopimuksesta varhain torstaiaamuna. 

Tällä kaudella Lappi on ajanut täyden MM-rallikauden Hyundailla, mutta tallin tiedotteen mukaan Lapin uusi sopimus ei kuitenkaan kata kaikkia ensi kauden MM-ralleja, vaan suomalaisen on tarkoitus osallistua vain valikoituihin kilpailuihin.

– Olen todella iloinen ja kiitollinen, että jatkan yhteistyötäni Hyundain kanssa myös kaudella 2024. Tunnen oloni mukavaksi tässä tallissa. Olemme luoneet tämän vuoden aikana fantastisen yhteyden ja olemme näyttäneet, että meidän paketillamme voi menestyä, Lappi toteaa tallin tiedotteessa.

– Minulla on vielä halua kehittyä ja menestyä rallikuljettajana ja haluan voittaa tässä tiimissä. Ensi kausi tulee olemaan erilainen ja mielenkiintoinen monella tapaa, mikä motivoi minua olemaan tiimipelaaja ja menestymään myös yksilötasolla, Lappi jatkaa.

Lapin antaa ensi kaudella taustatukea Hyundain tähtikaksikko Thierry Neuvillelle ja Ott Tänakille. Tallipäällikkö Cyril Abiteboul korostaa Lapin roolia tiimipelaajana ensi kauden MM-taistossa.

– Hänen roolinaan on tukea Thierrya ja Ottia MM-taistelussa ja keskittyä automme kehittämiseen. Siinä Esapekka on osoittanut olevansa todella hyvä tällä kaudella.

Lappi debytoi rallin MM-sarjassa kaudella 2017. 32-vuotias suomalainen on voittanut urallaan yhden MM-rallin. Palkintokorokkeelle Lappi on noussut yhteensä 14 kertaa.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat