Esa Tikkanen ex-vaimolleen: Pyydä anteeksi!

Entinen huippujääkiekkoilija Esa Tikkanen vaatii ex-vaimoltaan anteeksipyyntöä. Tänään Huomenta Suomen aamuvieraana käynyt Tikkanen oli harmissaan Tiki-kirjan saamasta negatiivisesta huomiosta.

Stanley Cup -voittajan tuore elämäkertakirja herätti tuoreeltaan suurta mielenkiintoa lehdistössä. Erityisesti Tikkasen avioeroa ja siihen johtaneita syitä puitiin päiväkaupalla iltapäivälehdissä. Tikkasen ex-vaimo Lotta Tikkanen reagoi voimakkaasti iltapäivälehtien poimintoihin. Esa Tikkasen mielestä reaktio oli kuitenkin aiheeton.

- Eihän siellä mitään sellaisia syitä kerrota, vaan siinä kerrotaan mikä on tarina. Siinä ei kerrota mitään pahoja asioita, vaan se on hyvä kirja ja se kannattaa lukea, ennen kuin aletaan sättiin ketään, Tikkanen paheksui ja siirsi syytä lehdistön niskoille.

- Mä luulen, että lehdistö oli vähän murheissaan, kun ne ei saaneet lukea sitä ennen kuin vasta sinä päivänä kun se julkaistiin. Joten ne alkoi heti ottaa pieniä paloja sieltä, mitkä ei oo totta, Tikkanen avautui.

Huomenta Suomen haastattelussa ex-jääkiekkoilija kehotti Lotta Tikkasta lukemaan koko kirjan ja tarttumaan sitten puhelimeen.

- Toivottavasti lukeekin ja soittaa ja pyytää anteeksi, Tikkanen totesi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat