Erotuomarien ratkaisu sai NHL-tähti Mikko Rantasen kiehumaan – video jäähyaitiosta kertoo kaiken suomalaisen turhautumisesta

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli lauantaina erotuomarien tarkan syynin kohteena ottelussa Columbus Blue Jacketsia. Ennen illan ottelua vain kahdeksan jäähyminuuttia tällä kaudella kerännyt suomalainen nappasi kamppailussa kaksi kahden minuutin rangaistusta.

Rantaselle toisessa erässä annettu koukkaamisjäähy ei ollut suomalaisen mieleen, ja hän teki sen myös harvinaisen selväksi. Rantasen katsottiin koukanneen Columbuksen pakkia Zach Werenskia jäähyn arvoisesti.

Maila jäi jenkkipuolustajan kainaloon, ja Rantanen tulkitsi ilmeisesti tämän ottaneen kaiken irti tilanteesta. TPS-kasvatilta pääsi suustaan voimasanoja, kun hän luisteli kärsimään rangaistustaan.

Hyvää kautta pelaava laitahyökkääjä kiehui vielä jäähyaitiossakin. Columbus Blue Jacketsia seuraava NHL-toimittaja Jeff Svoboda on julkaissut Twitterissä videon, josta näkyy, kuinka tulistunut suomalainen heitti märän pyyhkeen päin jäähyaitiossa ollutta kameraa.

Ottelu kääntyi lopulta Rantasen ja Coloradon kannalta onnellisesti. Joukkue nousi kahdella päätöserän maalillaan 2–1-voittoon.

Katso videot tilanteista alta.

 

Lue myös:

    Uusimmat