Mainos

Eroottinen novelli: Kohti Malesiaa

Malla tunsi katseen selässään. Joku tuijotti häntä yläkerran rapputasanteelta, mutta vastapäinen keskustelukumppani ei antanut mahdollisuutta ruveta kuikuilemaan kuka tuntematon katselija oli.

– Oliko tämä nyt sitten näin selvä?, pukumies kysäisi ja rupesi keräämään papereitaan.

Siro nainen hätkähti.

– Taisin olla äsken vähän ajatuksissani, anteeksi. Sano vielä uudestaan, että milloin lennän Malesiaan?, nainen kysyi hiljaisella äänellä.

Pukumies katseli Mallan asua halveksuen.

– Ensi perjantaina. Ja laita stten jotain siveämpää päällesi. Luulevat muuten, että toin sinut niille muslimimiehille lahjaksi!

Viimeiset sanat iskivät ruoskana Mallan itsetuntoon.

Kiitti vaan kauheasti.

Eikun mustaa housupukua ja rättiä päähän. Sillähän ei ollut mitään merkitystä, että hän, Malla Nenonen, oli firman tekninen johtaja ja hallitsi paitsi alansa myös Malesian kielen ja kulttuuritavat lähes täydellisesti.

Tasanteella seissyt silmäpari oli siirtynyt ilmiselvästi lähemmäs. Malla tunsi, että joku mittasi hänen kieltämättä hyvännäköistä vartaloaan kauempaa.

Nainen käänsi vaistomaisesti päätään nähdäkseen, kuka tuntematon oli.

Ei taaskaan ketään.

– On tainnut kuumuus tehdä tepposet, täytyykin mennä teelle, vaaleaverikkö pohti puolimumisten ääneen.

Aulakahvilan tarjoilija singahti paikalle kuten vain thaimaalaiseen vieraanvaraisuuteen kuuluu. Hetkessä edessä oli kuumaa juotavaa.

Hyvin haudutettu yrttiseos maistui taivaalliselta. Tähän kun vielä ehtisi ottaa hieronnan, niin olo olisi kuin uudestisyntyneellä, nainen tuumasi.

Sanoista tekoihin.

Kylpylään mennessään Malla tunsi samaisen katseen taas selässään. Ystävällinen henkilökunta opasti kolmekymppisen naisen riisuutumaan ja sitten kylvyn kautta yläkertaan.

– Odota tässä, hieroja tulee kohta, mukavanoloinen nuori thaityttö tokaisi.

Tyttö selitti kehon käsittelyjärjestyksen, asetti Mallan päätuen paikalleen hierontatuoliin ja poistui huoneesta.

Rauhoittava musiikki rentoutti jo itsessään.

Kun ovi avautui pehmeästi, Malla ei jaksanut katsoa kuka tulija oli. Tossuista päätellen kaveri oli mies.

Pääasia että se osaa työnsä, hän ajatteli ennen torkahtamistaan.

Ensimmäiset sivelyt vetivät selkälihakset suoriksi ja pehmittivät kyljet. Sitten kymmenen sormea kipitti pitkin akupunktiopisteitä välillä kutittaen, välillä sietämättömän kivun synnyttäen.

Alaselkään tullessa Mallan lihakset jännittyivät. Pakarat olivat tämän naisen herkin kohta, eikä hän koskaan onnistunut olemaan vähän kiihottumatta kun niihin koskettiin. Jopa urheiluhieroja rautanäppeineen oli saanut aikaan saman kosteuden.

No, kaipa tuokin tyyppi on monenmoista nähnyt, nainen pohti puolinukuksissa.

Alaselän jälkeen käsittelyyn otettiin varpaat. Mies hieroi ne yksitellen ja nivel niveleltä. Nilkkoja väänneltiin suuntaan jos toiseenkin. Veri alkoi kiertää alaraajoissa oikein kunnolla.

Pohkeita painellessa ovi avautui toistamiseen. Huoneeseen astui toinen tossupari, ja tuotapikaa Mallan vaaleaa vartaloa hierottiin neljällä kädellä.

Malla huokaisi. Mikä sitten lieneekään väärinkäsityksen muoto, minä kiitän, hän naurahti. Tilattu oli nimittäin vain ihan perinteinen kolmevarttinen yhdellä käsiparilla.

Kun kaikki kädet siirtyivät reisiä kohti, Malla ei mahtanut mitään sille, että välissä alkoi jo olla melkoista pulleutta.

Painoivatkohan ne jotain seksipisteitä, nainen pohti hymyillen.

Sitten toinen käsipari raotti jalkoja, ihan vain aavistuksen. Sen toisen sormet ryhtyivät painelemaan vaaleaihoisen raajan sisäpintaa aina ylemmäs ja ylemmäs, bikinirajaan asti.

Sama toistui kolme kertaa.

Malla värähti, kun hän tunsi miten bikinihousuja vedettiin alaspäin ja pakaroille levitettiin lämmintä öljyä.

Hetkinen, nyt tässä kyllä taisi olla joku virhe!

– Anteeksi, mutta halusin vain tavallisen hieronnan, koska olen menossa pian palaveriin, hän sanoi siedettävällä thaikielellä.

– Rouva, talo haluaa tarjota tämän teille, koska olette meidän vakituinen asiakkaamme, toinen miehistä sanoi hiljaisella äänellä.

No, mikä ettei. Kyllähän ilmainen aina kelpaa, Malla virnisti ja antoi herroille luvan jatkaa.

Öljy levitettiin pehmeälle pyrstölle hellävaraisesti ja intensiivisesti. Välillä pari sormea lipsahti housunkaulasta sisään hieman väärälle puolelle, mutta se lähinnä huvitti hyvästä olosta hyrisevää naista.

Ei hän jaksanut protestoida siinäkään vaiheessa, kun toinen miehistä hitaasti veti alaosan pois, paljastaen naisen himon ja halun kaikessa kiiltävyydessään.

Yhdet kädet hieroivat hellästi alastomia pakaroita samalla kun toiset leikittelivät lähimaastossa. Lisää öljyä valutettiin tippoina iholle, mistä ne saivat vapaasti ja hitaasti valua alaspäin.

Malla tärisi. Kaksi tuntematonta miestä, hämärä huone ja kuuma kesäiltapäivä oli juuri se, mistä hän oli haaveksinut joskus teinivuosinaan.

Nainen levitti varovasti jalkojaan. Kun hellemmät sormet näin luvan saatuaan löysivät naisen herkimmän helmen, Malla voihkaisi samalla kun alaselkä kaartui.

Rytmikäs hieronta kahdeksikon muodossa meinasi viedä tajun.

Öljypullo kolahti takaisin paikalleen ja liukkaat lisäkädet löysivät tiensä samaan paikkaan. Neljäkymmentä sormea paineli, siveli ja leikitteli Mallan herkillä alueilla kunnes nainen huohotti kunnolla.

– Riittää jo, kiitos lahjasta, hän naurahti, vaikka halusi lisää.

Kumpikaan miehistä ei sanonut mitään. Toinen otti Mallaa tukevasti ranteista ja piti niitä paikallaan samalla kun toinen rupesi viemään kiusausta loppuun rytmikkästä liikesarjaa toistaen.

Malla pidätti hengitystään, mutta ei voinut keholleen mitään. Hän purkautui tulivuorena sillä hetkellä, kun kaikki neljä kättä vaativat naista antautumaan.

Jälkijäristyksiä tuli aaltoina vielä senkin jälkeen, kun nainen oli kiedottu thaitytön toimesta kylpytakkiin.

Kassalla koko henkilökunta seisoi asennossa ja kumartelemassa.

– Tervetuloa taas, madam.

Malla hymyili vapautuneesti ja kiitti.

Huoneestaan hän löysi kukkakimpun ja kortin:

– Kiitos hyvästä työstä. Tiedän, että sinua joskus riepoo, kun olet ainoa nainen sikaniskaporukassa. Ehkäpä tämänkaltainen pieni poikkeusjärjestely silloin tällöin kelpaa lohdutukseksi, kun me äijät ryypätään. Ollaan kaikki ukkomiehiä, eli me ei ymmärretä naisista mitään. Siksi tämäkin lahja vähän pohditutti, mutta toivottavasti tykkäsit.

On ne aika velikultia, Malla totesi ja päätti hankkia Malesiaan uusia bikineitä.

BB

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.