Erodraaman keskellä olevalta Martina Aitolehdeltä rehellinen viesti: "Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa?"

10:44
Martina Aitolehti avautui erostaan Vappu ja Marja Live -ohjelmassa.

Martina Aitolehti ihmettelee, missä on kolmannen osapuolen moraali ja empatia.

Seurapiiritähti ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina 13. huhtikuuta eronneensa pitkäaikaisen puolisonsa Stefan Thermanin kanssa, hän kertoi tuolloin asiasta Instagram-tilillään. Samana päivänä Aitolehti kommentoi Iltalehdelle, että eroon liittyy kolmas osapuoli, seurapiirikaunotar Sofia Belórf, joka puolestaan kiisti suhdeväittämän MTV Uutisille

Aitolehti julkaisi tänään torstaina (23.4.) Instagram Stories -osiossa pysäyttävän viestin, joka on tiettävästi osoitettu kolmannelle osapuolelle.

– Minkälainen nainen nauttii hengailla toisen rakentamassa kodissa? Minun ja lasten tuoksuissa ja omaisuuden keskellä? Missä moraali ja empatia, Aitolehti kirjoittaa kuvaan. 

Aitolehti otti tällä viikolla kantaa sosiaalisessa mediassa huhuihin, jonka mukaan hän olisi palannut takaisin yhteen Thermanin kanssa. Pari oli ilmeisesti bongattu yhdessä Hangosta, jossa Aitolehti perheineen on viettänyt jo kuusi viikkoa valloillaan olevan koronaepidemian takia. Aitolehden kirjoituksen mukaan kyseiset huhut olivat kantautuneet hänen korviinsa ystävien sekä tuttujen kautta.

– Kaikki ymmärtävät, että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja