Hiljattain eronnut Martina Aitolehti tyrmää uudet huhut: "Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä"

Vieraana Martina Aitolehti 10:44
Martina Aitolehti murtui kyyneliin suorassa lähetyksessä puhuessaan erostaan.

Martina Aitolehti kiistää sosiaalisessa mediassa, että hän ja Stefan Therman olisivat palanneet yhteen. 

Seurapiiritähti ja hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti ilmoitti maanantaina 13. huhtikuuta eronneensa pitkäaikaisen puolisonsa Stefan Thermanin kanssa. Aitolehti julkaisi asiasta tunteikkaan päivityksen Instagram-tilillään, jolla hän kertoi, ettei päätös ollut helppo. Saman viikon torstaina Aitolehti vieraili Vappu ja Marja Livessä, jonka haastattelun aikana hän murtui kyyneliin puhuessaan erostaan. 

Tiistaina 21. huhtikuuta Aitolehti otti kantaa huhuihin, joiden mukaan hän ja Therman olisivat kuitenkin palanneet yhteen. Pari on ilmeisesti bongattu yhdessä Hangosta, jossa Aitolehti perheineen on viettänyt jo kuusi viikkoa valloillaan olevan koronaepidemian takia. Aitolehden kirjoituksen mukaan kyseiset huhut ovat kantautuneet hänen korviinsa ystävien sekä tuttujen kautta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki ymmärtävät, että 10 vuoden suhde ei ole sormia napsauttamalla kokonaan ohi, varsinkaan kun perheeseen kuuluu lapsia, koiria ja kun elämme poikkeuksellisia aikoja. 10 vuotta on järjettömän pitkä aika ja kyllä sitä kasvaa todella yhteen toisen ihmisen kanssa. Ero tuntuu siltä, kuin raajat revittäisiin irti (vaikka tästä ei ole konkreettisesti kokemusta), Aitolehti kirjoittaa. 

– Emme ole palanneet yhteen, vaikka Hangossa yhdessä olemme olleet. Koen äärimmäisen tärkeäksi luoda hyvät suhteet jatkoa ajatellen. Elämä jatkuu vanhempina – yhdessä, hän jatkaa. 

Aitolehti kertoo perheensä viettävän poikkeuksellisia aikoja yhdessä Hangossa, sillä ratkaisu on paras hänen lastensa kannalta. Hän päättää kirjoituksensa kertomalla, että toipuminen jatkuu edelleen. 

– Rakkautta ja rauhaa! Mä itken edelleen (viimeksi tänään) ja koitan saada rikkinäisen sydämeni parantumaan. 

Aitolehti ja Therman saivat Isabella-tyttärensä vuonna 2012. Aitolehdellä on myös vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär Esko Eerikäisen kanssa. Aitolehti ja Therman menivät kihloihin kesällä 2019.

Lue myös:

    Uusimmat