Erling Haaland poltti päreensä uutisotsikosta – "Pellet"

Manchester Cityn norjalainen jalkapallotähti Erling Haaland on murahtanut kotimaansa mediassa julkaistusta artikkelista. 

Norjalainen Finansavisen uutisoi keskiviikkona, että Haaland oli hankkinut erään yhtiön kautta Pilatus PC-12 -yksityiskoneen, jonka hintalappu on varustelusta ja koneen iästä riippuen noin 3,5–5,0 miljoonaa euroa. Myös Haalandin isä Alf-Inge on osakkaana kyseisessä yrityksessä. 

Kyseistä luksuskonemallia on kutsuttu "lentoliikenteen Sveitsin armeijan taittoveitseksi". Siinä on tilaa kuudelle matkustajalle. 

Haaland ei ollut mielissään uutisesta. Hän jakoi siitä kuvakaappauksen Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa napakan viestin kera. 

– Älkää uskoko kaikkea, mitä minusta kirjoitetaan, Haaland totesi ja lisäsi mukaan aihetunnisteet "valeuutiset" ja "pellet". 

Tietonsa ilmailuviranomaisten julkisista asiakirjoista saanut Finansavisen muokkasi uutistaan jälkikäteen. Nyt siinä sanotaan, että lentokonekaupat teki Haalandin entinen ilmailukumppani, ei Haaland itse. 

Useat mediat uutisoivat uudenvuodenaattona, että Haaland, 23, oli myynyt kaksi vuotta omistuksessaan olleen yksityiskoneen. 

Haaland palasi pelikentille keskiviikkona lähes kahden kuukauden mittaisen loukkaantumistauon jälkeen.   

Lähde: Expressen

Lue myös:

    Uusimmat