90+7! Manchester United kaivoi ihmevoiton – tätä kelpaa ihastella

Draamaa Valioliigassa – Manchester United voittoon lisäajan 7. minuutilla 2:19
Draamaa Valioliigassa: Kobbie Mainoo iski 4–3-voittomaalin Manchester Unitedille lisäajan 7. minuutilla.

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United säästyi nöyryytykseltä, kun Kobbie Mainoo johdatti joukkueensa lisäajalla 4–3-voittoon vieraissa Wolverhamptonia vastaan. Kyseessä oli Unitedin ensimmäinen voitto vieraissa sitten marraskuun lopun.

United oli kahden maalin johtoasemassa ensimmäisen puoliskon päättyessä. Toisella puoliskolla Wolvesien onnistui kaventaa ensin Pablo Sarabian rangaistuspotkulla, ja sittemmin vielä Maximilian Kilmanin osumalla sen jälkeen kun Unitedin Scott McTominay oli välissä ehtinyt taas kasvattaa vieraiden johtoa. Wolvesien Pedro Neto tasasi tilit toisen puoliskon lisäajalla.

Lopputulokseksi saatiin lopulta 4–3 vieraiden hyväksi, kun Mainoo murtautui Wolves-pelaajien välistä tekemään voittomaalinsa lisäajan seitsemännellä minuutilla.

Katso ottelun dramaattiset ratkaisuhetket ja Mainoon voittomaalin yllä olevalta videolta!

ManU oli kerännyt edellisestä neljästä vierasottelustaan Valioliigassa vain pisteen. United on sarjassa seitsemäntenä, Wolverhampton 11:ntenä.

Torstain toisessa myöhäisottelussa West Ham pelasi kotonaan 1–1-tasapelin Bournemouthia vastaan. Isäntien maalista vastasi James Ward-Prowse ja vieraiden osumasta Dominic Solanke, joka upotti pallon verkkoon jo kolmannella peliminuutilla. Ward-Prowsen tasoitus nähtiin puolestaan rangaistuspotkusta 61. peliminuutilla. Bournemouthille tasapeli tarkoitti jo kuudetta tappiotonta ottelua peräkkäin.