Erikoinen tilanne SM-liigassa: kanadalaispakki taklattiin rajusti laitaan – sai itse jäähyn

Kouvolan KooKoon puolustaja Logan Pyett sai kahden minuutin rangaistuksen sääntöjen vastaisesta varusteesta kolmannessa erässä Ilvestä vastaan Tampereella.

Pyett meni hakemaan kiekkoa päädystä, kun Ilves-hyökkääjä Teemu Rautiainen taklasi hänet rajusti laitaan. Pyett jäi hetkeksi keräilemään varusteitaan, kun hänen kypäränsä lähti pois.

Yleensä kun pelaajalta lähtee kypärä pois, pitää hänen luistella heti vaihtoaitioon. Pyett ei tätä tehnyt, vaan laittoi kypärän takaisin päähänsä.

Hetken päästä pelikatkolla ottelun tuomaristo tuomitsikin Pyetille kahden minuutin rangaistuksen sääntöjen vastaisesta varusteesta.

Ylivoimansa aikana Ilves nousi maalin päähän, kun Eemeli Suomi onnistui muuttamaan lukemiksi 2-3.