Erikoinen seksitrendi: Naiset turvautuvat tuntemattoman apuun parempien orgasmien toivossa

Maailmalla uutisoidaan nyt hyvin erikoisesta seksitrendistä. Maksaisitko tuntemattomalle alapääsi silittelystä? Maksaisitko 190 euroa?

Muun muassa Mirror uutisoi, että naiset ovat alkaneet kääntyä orgastisen meditaation puoleen parantaakseen seksielämäänsä ja saavuttaakseen parempia orgasmeja.

Vastaanotolla muun muassa masturboidaan ryhmissä. Tällä luvataan saavutettavan suurempaa tietoisuuden tasoa, parisuhteen läheisyyden paranemista sekä ylipäänsä orgastisen taitojen kehittymistä.

Tyypillisessä harjoituksessa nainen riisuu vyötäröstä alaspäin vaatteensa, kun ammatinharjoittaja sivelee hänen klitoristaan 15 minuutin ajan. Ennen alapään koskettelua ohjaaja kuvailee sitä yksityiskohtaisesti: väriä, koostumusta ja muotoa.

Orgastinen meditaatio kehitettiin jo vuonna 2001, ja sen jälkeen sen suosio on levinnyt huimasti. Pelkästään Isossa-Britanniassa on jo 2000 orgastisen meditaation ammatinharjoittajaa. Sessiot vetävät puoleensa niin parikymppisiä pariskuntia kuin 80-vuotiaita eläkeläisikinä.

Meditaatio nousi suuren yleisön tietoisuuteen, kun sen kehittäjä Nicole Daedone esiintyi suositussa TED Talk -ohjelmassa, ja kertoi, että "naisen orgasmi on elintärkeä jokaikiselle naiselle tällä planeetalla".

Istunnot maksavat noin 190 euroa kerralta.

Millaisiin seksivälineisiin suomalaiset turvautuvat seksielämänsä parantamiseksi? Katso video:

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja