Mainos

Erikoinen ammatinvaihto: Claudia jätti työnsä juristina – ryhtyi prostituoiduksi

Nainen jätti työnsä miesvaltaisella alalla ja päätti ryhtyä tekemään jotain, josta todella nauttii. 

Brasilialainen Claudia de Marchi, 34, kertoo, että uusi ammatti on parantanut palkan lisäksi myös hänen yleistä tyytyväisyyttään. De Marchi selittää, että rahan ansaitseminen vartalon avulla on yksi vapauden muodoista.

Nainen kertoo lakimaailman maskuliinisen ilmapiirin olleen suurin syy ammatinvaihtoon. Tästä syystä hän onkin alkanut pitämään kokemuksistaan blogia, jossa hän kannustaa kaikkia naisia vaatimaan itselleen parasta niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin.

– Uskon, että feminismi on vapautta. Se on kyky tehdä yksinomaan sitä, mitä haluaa. Se, mitä tein, tein sen ajattelemalla mielihyvääni ja elatustani, nainen kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

De Marchin mukaan ei ole lainkaan ristiriitaista olla samaan aikaan sekä feministi että tarjota seksuaalista mielihyvää miehille.

Nainen päätti poimia kirsikat kakusta

De Marchi kertoo, ettei kutsu itseään prostituoiduksi, sillä hän ei tee aivan kaikkea rahasta. Hän valitsee asiakkaikseen vain koulutettuja miehiä ja kääntää luotaan esimerkiksi ne, joiden kanssa ei jaa samoja poliittisia näkemyksiä. Yhdestä yöstä nainen tienaa 650 puntaa, eli noin 765 euroa. 

Sen sijaan, että hän käyttäisi salanimeä suojellakseen henkilöllisyytensä, entinen asianajaja käyttää ylpeänä omaa nimeään. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Olen ihastunut seksiin. En voisi olla ammattilainen, jos en pitäisi siitä. Löysin tavan tehdä rahaa jollain, mistä pidän, myymällä seksuaalisia kykyjäni ja libidoani.

– Molemmissa avioliitoissani ja suhteissani seksi on aina ollut jotain erityistä, joten päätin jättää kakun ja poimia ainoastaan kirsikat päältä, de Marchi selittää.

Lähde: Metro 

***

6:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.