Epätodennäköinen painajainen kävi toteen Itävallassa: Mies istui vessanpöntölle – sitten jokin nipisti alapäästä

Pyton puri vessanpöntöllä istunutta itävaltalaismiestä genitaaleihin 0:27

Itävaltalaismiehen vessareissu päättyi ikävästi, kun viemäriin karannut kuristajakäärme puri häntä genitaaleihin.

Epätodennäköinen painajainen tuli todeksi itävaltavalaismiehen kotona, kun hän tunsi vessakäynnin aikana nipistyksen takamuksessaan. Miehen pöntössä oli piilotellut verkkopyton, joka puri häntä genitaaleihin, kertoo CNN.

Meni vessaan aamulla – sitten jokin nipisti

65-vuotias mies oli mennyt vessaan aamukuuden aikaan. Istuttuaan hän tunsi "nipistyksen" alapäässään. Mies vilkaisi pönttöön, josta häntä tuijotti noin 1,6-metrinen pyton.

Steiermarkin osavaltion poliisi saapui paikalle tutkimaan tilannetta. Lopulta paikalle hankittu, matelijoihin erikoistunut asiantuntija poisti verkkopytonin pöntöstä.

Uhrin vammat lievät

Pureman uhri päätyi sairaalaan paikattavaksi, mutta hänen vammansa olivat vähäisiä. Huonomminkin olisi kenties voinut käydä, sillä Aasiasta kotoisin olevan käärmelaji voisi kasvaa yhdeksän metrin mittaiseksi.

Käärme livahti pakoon naapurista – omistajasta tehtiin ilmoitus

Käärme oli ilmeisesti karannut naapurista viemäriin ja luikerrellut sieltä 65-vuotiaan miehen pönttöön. 24-vuotias naapuri omistaa 11 käärmettä, jotka onneksi ovat myrkytöntä lajia. Hänen laiminlyönnistään ja siitä seuranneesta haitasta tehtiin ilmoitus syyttäjänvirastoon.

Katso tämäkin: Myös oklahomalaismies koki kovia, kun käärme hyökkäsi hänen kimppuunsa. Hurja tilanne tallentui ovikameraan:

Tallentui kameraan: Käärme puri miestä yllättäen naamasta 0:33

Lähteet: Cnn.com, Reuters

Lue myös:

    Uusimmat