Käärme kävi kissan kimppuun ja alkoi kuristaa – alaston omistaja ryntäsi hätiin: "En missään nimessä voinut vain seurata sivusta"

Australialainen Nick ryntäsi auttamaan lemmikkiään, vaikkei ehtinyt edes pukeutua ennen urotyötään.

Australialaismies ei epäröinyt, kun hänen kissansa tarvitsi apua. Nick Kearns heräsi aikaisin aamulla kumppaninsa huutoihin: käärme oli käynyt pihalla olleen kissan kimppuun, kertoo ABC.  Pyton oli kiertymässä eläimen ympärille aikomuksenaan kuristaa se.

Käärmekurssista apua

Onnekseen Nick oli vuosia aiemmin käynyt käärmeidenkäsittelykurssin. Kuullessaan kissan hädästä nukkumassa ollut Nick hyppäsi ylös ja juoksi ulos auttamaan lemmikkiään – siitä huolimatta, että hän oli ollut nukkumassa alasti.

– Hyppäsin ylös, nakuna, tietenkin, ja juoksin ulos. En saanut käärmettä kierrettyä pois, Nick kuvailee.

– En missään nimessä voinut vain seurata sivusta ja antaa sen syödä kissanpentua.

Nickin kumppani Karyn piteli käärmeen häntää samalla, kun Nick yritti auttaa kissaa vapaaksi.

Nick kissansa kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Käärme puri Nickiä

Lopulta äkillisestä interventiosta ilmeisesti hätääntynyt käärme irrotti otteensa, mutta iski kuitenkin hampaansa Nickin käteen. Hän joutui ottamaan jäykkäkouristusrokotteen, joka tosin miehen mukaan sattui käärmeen puremaa enemmän.

Pytonille Nick ei ole vihainen – sehän vain toimi käärmeille luontaisella tavalla. Hän tosin vitsaili haastattelussa toivovansa, että vuosien takaisella käärmeenkäsittelykurssilla olisi käsitelty myös kissan pelastaminen pytonilta.

Nyt Nick tarkistaa tonttinsa käärmeiden varalta aamuisin.

Lähteet: ABC.net.auVice.com

Lue myös:

    Uusimmat