Mainos

Ensitreffit alttarilla -Viola: Huomauttelin Esalle hänen sisustuselementeistään

Violan ja Esan yhteen muutosta aiheutui härdelliä, kun Viola koirineen muutti Esan pieneen yksiöön.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa seurattiin, kuinka vastanaineet parit muuttivat saman katon alle asustamaan.

Hynttyyt yhteen laittoivat toisiinsa heti ensinäkemältä ihastuneet Esa ja Viola. Vaikka tunteet olivat molemmin puolin hyvin vahvoja, ei yhteen muutto kuitenkaan sujunut ilman hermoilemista.

– Kummallakaan ei ollut kokemusta yhdessä asumisesta ihan lähimenneisyydestä, niin kyllä se jännitti ihan hirveästi, Esa myöntää.

Myös Viola tunnustaa hermoilleensa ennen muuttoa Esan luokse. 

– Muutto jännitti minua tosi paljon, varsinkin, kun minulla oli koira mukana. Olin asunut pitkään yksin ja pelkäsin, että yhdessä asuminen alkaisi ahdistaa, tuore vaimo toteaa.

Erityisen jännittäväksi tilanteen teki sen, että Viola muutti koiransa kanssa Esan pieneen, alle 30 neliömetrin kokoiseen, asuntoon.  Esa joutuikin raivaamaan asunnostaan tilaa uusia asuintovereita varten.

– Kannoin kamoja kellariin ja tein Violalle tilaa. Se oli toisaalta helppoa, sillä kummallakaan meillä ei ollut mitään tavarapaljoutta, Esa kertoo.

"En löytänyt pimeitä salaisuuksia"

Uusi tilanne vaati molemmilta kuitenkin totuttelua.

– Minullahan oli tosi pieni kämppä, että sinne ei voinut muuttaa, mutta ei Esallakaan ei ollut kovin paljon neliöitä. Toin vielä pienen pentukoirani sinne, niin olihan siinä sellaista härdelliä, Viola kertoo.

– Mutta siinä sitä oppi tuntemaan toista oikeasti. Siinä tuli esiin kaikki arkiset asiat, ja huomasi myös erot, hän jatkaa.

Viola kertookin, että Esan poikamiesboksi aiheutti hänessä alkuun huvitusta.

– Huomauttelin Esalle joistakin hänen sisustuselementeistään. Hänellä oli seinällä man cave rules -taulu, jonka kyllä kyseenalaistin. Mutta mitään sen pahempaa ei ollut, en ainakaan löytänyt mitään pimeitä salaisuuksia, nainen nauraa.  

Katso koko jakso: 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.