Mainos

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat Sarista ja Antista: ”Loksahtivat heti keskenään”

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijaraati paiski kovasti hommia saattaakseen yhteen toisilleen sopivat sinkut. Edelliskauden tapaan syntyi asiantuntijoiden käsissä kolme unelmaparia. Yksi pareista on Sari ja Antti.

Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallion mukaan pari syntyi hyvin nopeasti, kun palaset Sarin ja Antin kohdalla loksahtivat kohdalleen.

– Sari ja Antti olivat pari, joka meille syntyi ensimmäisenä. Se ei tarkoita, että he olisivat meidän mielestämme olleet paras pari, mutta he muodostivat hyvin ilmeisen parin, Kallio kertoo.

Samaa kertoo pastori Kari Kanala:

– Sari ja Antti loksahtivat heti keskenään ja he tuntuivat hyvin luontevalta parilta. Ajattelen, että heillä on varmasti paljon puhuttavaa ja he herkkinä ihmisinä aistivat toistensa tunnemaailmaa.

– Heissä on molemmissa tietynlaista herkkyyttä, joka kohtaa hyvin. He molemmat mielellään puhuvat asioista ja lähtevät purkamaan asioita tunteiden kautta. Siinä on jo paljon sellaista, joka osuu kohdalleen, mies jatkaa.

Maaret Kallion mukaan Sarin ja Antin kohdalla myös heidän tulevaisuudenkuvansa kohtasivat hyvin.

– Heidän kohdallaan korostui hyvän, tavallisen elämän odotus. Heillä molemmilla oli hyvin realistiset, pitkän parisuhteen odotukset ja he olivat molemmat jo ehtineet kokea ja nähdä elämässään paljon. Kummallakaan ei ollut ruusuista, prinsessamaista kuvitelmaa siitä, että toinen toisi automaattisesti onnen, vaan molemmilla oli hyvin aktiivinen näkökulma sen suhteen, että onni täytyy luoda itse, Kallio kertoo.

"He olivat molemmat valmiita laittamaan kaiken peliin"

Parin realistisiin haaveisiin kiinnitti huomiota myös asiantuntijajoukon kolmas jäsen Mikael Saarinen.

– Heillä molemmilla oli hyvin voimakas tahto sitoutua ja he olivat molemmat valmiita laittamaan kaiken peliin. Heillä oli samanlainen romanttinen näkemys siitä, mitä onni on, sillä molemmilla oli takana jo sopiva määrä kolhuja, mies miettii.

Kari Kanala painotti parinmuodostuksessa tuttuun tapaan parien arvoja.

– Sarilla ja Antilla painottuvat arvot, kuten rehellisyys ja luotettavuus, mutta myös avoimuus, he kykenevät selkeästi osoittamaan tunteitaan, mies miettii.

Maaret Kallio miettii, että parin temperamentissa ja luonteenpiirteissä oli tarpeeksi samaa, mutta kuitenkin riittävää erilaisuutta.

– He ovat molemmat hyvin tunneherkkiä ja molemmilla on takana kovia kokemuksia, sitä kautta heillä on syvyyttä ymmärtää elämää, Maaret Kallio toteaa.

– Sari on heistä nopeampi temperamentiltaan ja etenee asioissa ripeämmin, Antti puolestaan on rauhallisempi. Heissä ei kuitenkaan ole liikaa eroja, jos toinen olisi räjähtävän nopea ja toinen mielettömän hidas, niin se voisi tuottaa aika paljon konflikteja, hän jatkaa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.