Ensimmäisen naisen ja prinssi Harryn väleistä yllättävä paljastus – presidentti Joe Bidenilta hulvaton kuitti kaksikon ystävyydestä

Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin puoliso Jill Biden on ystävystynyt prinssi Harryn kanssa. Kaksikon poikkeukselliset välit on pistänyt merkille myös presidentti Biden.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, 78, on puolisonsa Jill Bidenin, 70, kanssa parhaillaan ensimmäistä kertaa presidenttiparin ominaisuuksissa Britanniassa. Bidenit tapaavat sunnuntaina myös kuningatar Elisabetin.

The Sun -lehti kertoo, että ensimmäisellä naisella on jo valmiiksi hyvät yhteydet Britannian kuninkaallisiin, sillä hänen kerrotaan olevan läheinen ystävä prinssi Harryn, 36, kanssa.

Tatler-lehti kertoo niin ikään Jill Bidenin ja Sussexin herttuan ystävyyssuhde alkoi, kun Harry oli vuonna 2012 Yhdysvalloissa. Joe Biden toimi tuolloin Barack Obaman varapresidenttinä.

Kaksikon tiet ovat kohdanneet useita kertoja sen jälkeen ja heidän välillään kerrotaan vallitsevan ainutlaatuinen ystävyyssuhde. Bidenit ovat olleet tuttu näky muun muassa vieraillut Harryn Invictus Games -tapahtumissa, joissa Jill ja Harry on ikuistettu useisiin hyväntuulisiin kuviin keskenään.

Bidenit ja prinssi Harry osallistuivat yhdessä Invictus Gameseihin myös vuonna 2017 Torontossa, jolloin Harry tapasi myös tulevan vaimonsa ensimmäisen kerran.

– Heillä synkkaa hyvin, vaikka ikäeroa on 33 vuotta. Itseasiassa niin hyvin, että tuolloin varapresidenttinä toiminut Joen Biden totesi "hän viettää helkkarin paljon liikaa aikaa prinssi Harryn kanssa", kuninkaalliselämäkerturi Angela Levin kertoo nykyisen presidentin lohkaisseen.

The Sunissa arvellaan, että ehkä joitenkin mielestä odottamatonta kaksikkoa, prinssiä ja Jill Bidenia, yhdistääkin erityisesti yksi asia asia: Prinssi Harry teki pitkään uraa armeijassa, kuten myös Jill Bidenin vuonna 2015 aivosyöpään menehtynyt poikapuoli Beau

Kehonkielenasiantuntija Judi James arvioi, että kuvien perusteella Jill Bidenin ja Harryn ystävyys vaikuttaa luontevalta.

– Harryn kehonkieli Jillin seurassa hän on mielissään seurasta, jossa hän on ja näyttää virnistelevän kuin nuori koulupoika, James sanoo ja jatkaa:

– Molempia on lisäksi kuvailtu nuorena kapinallisiksi ja heitä yhdistää myös kiinnostus mielenterveyteen ja sodassa vammautuneisiin sotilaisiin liittyviin asioihin.

– Harry tulee varmasti olemaan harmissaan siitä, ettei hän oli Windsorissa, kun Bidenit tapaavat sunnuntaina kuningatar Elisabetin, myös Angela Levin sanoo.

Vaikka kuninkaalliset ovat perinteisesti pysytelleet visusti erossa politiikkaan liittyvistä kysymyksistä, eikä Harrylla ollut äänioikeutta Yhdysvaltain viime syksyn presidentinvaalissa, hän ilmaisi yhdessä herttuatar Meghanin kanssa julkistetulla videolla tukensa Joe Bidenille.

Herttuatar Meghan rikkoi lisäksi kuninkaallisten perinnettä ja äänesti presidentinvaalissa.

– Aina neljän vuoden välein meille kerrotaan sama juttu: Nämä ovat elämämme tärkeimmät vaalit. Mutta nämä ovat. Kun äänestämme, meidän arvomme näkyvät myös käytännössä ja saamme äänemme kuuluville. Sinun äänesi muistuttaa, että sinulla on merkitystä, koska sinulla todella on ja sinä ansaitset tulla kuulluksi, Meghan muistutteli ennen vaaleja julkistetulla videolla.

Lähde: The Sun, Tatler

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja