Donald Trumpin kommentit prinsessa Dianasta vuodelta 1997 nousivat jälleen pintaan – kertoi halunneensa intiimin suhteen: "Hän oli hullu, mutta tiedäthän, pikkujuttuja"

9:28
Salaliittoteoriat prinsessa Dianan kuoleman ympärillä elävät yhä vahvoina.

Donald Trump totesi muutama kuukausi Dianan kuoleman jälkeen vuonna 1997, että olisi mieluusti päätynyt prinsessan kanssa intiimiin suhteeseen tämän eläessä.

Brittihovista keväällä 2020 lähteneet prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan herättivät hiljattain keskustelua esiintymällä harvinaisessa televisiohaastattelussa, jossa he kehottivat yhdysvaltalaisia äänestämään marraskuussa järjestettävissä presidentinvaaleissa. Harry ja Meghan muuttivat alkuvuodesta vuoden ikäisen Archie-poikansa kanssa Yhdysvaltoihin. 

Yhdysvaltojen istuva presidentti Donald Trump, esitti viime viikolla omat kommenttinsa koskien Meghania. 

– En ole hänen faninsa ja sanoisin, että toivotan paljon onnea Harrylle, hän tulee tarvitsemaan sitä, Trump totesi Meghanista. 

Vaikka Harry tuskin oli Trumpin kommentista mielissään, prinssi ei luultavasti ole pitänyt Trumpia ennenkään kovinkaan suuressa arvossa. Vuonna 1997, vain muutama kuukausi Harryn äidin prinsessa Dianan traagisen kuoleman jälkeen Trump esitti julkisesti kommentteja edesmenneestä kuninkaallisesta, todeten muun muassa, että olisi mieluusti harrastanut seksiä Dianan kanssa tämän eläessä.

Kommenttinsa Trump esitti tuolloin Howard Sternin radio-ohjelmassa. Haastattelun aikana Stern tiedusteli Trumpilta, uskooko hän, että hän olisi voinut päätyä harrastamaan seksiä prinsessa Dianan kanssa tämän eläessä. 

– Luulen, että olisin voinut. 

Trumpilla oli kuitenkin ehtonsa sille, että hän ja Diana olisivat päätyneet intiimiin suhteeseen keskenään: hänen mukaansa Dianan olisi tätä ennen pitänyt käydä HIV-testissä. 

Haastattelu nauhoitettiin 4. marraskuuta vuonna 1997. Prinsessa Diana menehtyi 36-vuotiaana auto-onnettomuudessa Pariisissa saman vuoden elokuussa. 

Sternin haastattelussa Trump selitti, että hän vaatii kaikkia naisia, kenen kanssa hän harrastaa intiimejä suhteita, käymään HIV-testissä. Haastattelun aikana Trump myös antoi oman arvionsa Dianan ulkonäöstä. 

– Hän oli oikeastaan todella kaunis. Mielestäni hän oli supermallimaisen kaunis. Hänellä oli hetkiä, jolloin hän ei näyttänyt hyvältä, mutta sitten hänellä oli taas hetkiä, kun hän näytti paremmalta kuin kukaan maailmassa. 

Stern haastatteli Trumpia ohjelmassaan uudestaan kolme vuotta myöhemmin, jolloin aihe nousi jälleen kaksikon käsittelyn kohteeksi. 

– Olisitko maannut hänen kanssaan? Stern tiedusteli Trumpilta. 

– Ilman epäilystäkään, Trump vastasi. 

Dianan ulkonäön lisäksi Trump arvioi haastattelussa myös tämän persoonaa. 

– Hän oli hullu, mutta tiedäthän, pikkujuttuja. 

Kaksi kuukautta Dianan kuoleman jälkeen julkaisi kirjansa The Art of the Comeback, jossa hän totesi katuvansa sitä, ettei hän päässyt koskaan "kosiskelemaan" Dianaa. 

Vuonna 2016 Trump kertoi haastattelussaan Piers Morganin kanssa, että hän tapasi Dianan ainoastaan kerran ja kätelleen toisiaan. Trump kertoi prinsessan olleen "ihastuttava" heidän kohdatessaan ja totesi myös, ettei hänellä ollut muuta kiinnostusta prinsessaa kohtaan.

Dianan ystävän Selina Scottin mukaan sen sijaan Trump pommitti Dianaa tuohon aikaan valtavilla kukkalähetyksillä sekä viesteillä, joissa hän osoitti mielenkiintoaan sekä ihailuaan prinsessaa kohtaan. Scottin mukaan Diana oli Trumpin kiinnostuksenosoituksista huolissaan. 

Trumpin kommentit Dianasta ovat varmasti vaikuttaneet vahvasti prinsessan poikiin prinssi Harryyn ja prinssi Williamiin. Tämän lisäksi Trump on esittänyt julkisesti kommentteja kummankin prinssin vaimoista, sillä Meghanin lisäksi myös Williamin vaimo herttuatar Catherine on saanut osansa. Vuonna 2012 kuninkaallista perhettä kohisutti kuvakohu, kun Catherinesta julkaistiin paparazzin ottamia kuvia ottamassa aurinkoa ilman paitaa. Trump kommentoi tuolloin, että Catherine "voi syyttää asiasta vain itseään" ja totesi, ettei hänen mielestään herttuattaren olisi pitänyt ottaa aurinkoa ilman paitaa. 

Meghan oli puolestaan Trumpin äänekäs vastustaja ennen kuin hän liittyi kuninkaalliseen perheeseen mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa. Yhdysvaltalaissyntyinen Meghan osoitti vuoden 2016 presidentinvaaleissa tukensa Trumpia vastaan kilpailleelle Hillary Clintonille.

Donald Trumpilla sekä hänen vaimollaa Melania Trumpilla uutisoitiin perjantaina 2. lokakuuta olevan koronatartunta.

Lähteet: Express, CBS

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja