"Ensimmäinen yömme yhdessä oli uskomaton" – pariskunnalla 31 vuoden ikäero

Jane Beckman tapasi tulevat appivanhempansa Halloween-juhlissa vuonna 1977 – siis kymmenisen vuotta ennen aviomiehensä syntymää!

Jane Beckman, 62, on rakastunut. Kalifornialaisnaisen kumppanivalinta ei sovellu ahdasmielisille, sillä Beckmanin poikaystävä on häntä 31 vuotta nuorempi Andrew.

Parin rakkaustarina on suorastaan eriskummallinen. Beckman tapasi tulevat appivanhempansa Halloween-juhlissa vuonna 1977 – siis kymmenisen vuotta ennen Andrew'n syntymää. Kolme vuosikymmentä myöhemmin tuolloin 22-vuotias Andrew tapasi tuolloin 53-vuotiaan Beckmanin.

Pariskunta ei rakastunut ensisilmäyksellä: he tutustuivat ja kiintyivät toisiinsa erilaisilla henkilökohtaisen kasvun kursseilla. Aluksi kotitehtäviä yhdessä tehneestä parista tuli lopulta rakastavaisia.

Moni luulee pariskuntaa äidiksi ja pojaksi, mutta he ovat kaukana siitä. Pari esiintyi puumanaisia esittelevässä tv-sarjassa jo vuonna 2013, kertoo Huffington Post.

– Ensimmäinen yömme yhdessä oli uskomaton. Se oli kaikkea, mitä olisin voinut toivoa miltään romanttiselta tai seksuaaliselta kohtaamiselta, Jane hehkutti tuolloin.

Kun avioliitto on solmittu, alkavat riskivuodet:


Lähde: Caters News, Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja