Enriquen ego ei kestänyt Britney-kiertuetta?

Enrique Iglesias on vahvistanut tiedon siitä, ettei tule tekemään kiertuetta Britney Spearsin kanssa.

– Valitettavasti Enrique Iglesias ja Britney Spears eivät tule tekemään yhteiskiertuetta. Vaikka asiasta keskusteltiinkin, Enrique jatkaa uuden albuminsa Euphorian soolokiertuetta. Enrique kunnioittaa Britneytä valtavasti ja ihailee hänen uraansa. Hän on hyvin pahoillaan hämmingistä, jota tämä on mahdollisesti aiheuttanut, Enriquen edustaja kertoo.

Kiertueesta ilmoitettiin julkisesti tämän viikon tiistaina 29.3. ja vain muutamaa tuntia myöhemmin Enrique perui yhteishankkeen.

Keskiviikkona latinotähti pyysi "sekaannusta" anteeksi.

– Olen pahoillani tästä sekaannuksesta koskien mahdollista kesäkiertuetta yhdessä Britney Spearsin kanssa. Olemme nyt Euphoria-kiertueella. Toivottavasti nähdään siellä, Enrique kirjoitti.

Huhutaan, että todellinen syy päätöksen takan olisi Enriquen ego. Lukuisat lähteet ovat paljastaneet, ettei hän halunnut olla sivuroolissa. Aluksi Enrique luuli, että he esiintyisivät tasavertaisina ja saisivat kiertueesta saman palkkion. Kuitenkin yhteiskiertueen julkistamisen jälkeen selvisi, että Enrique olisi esiintynyt vain lämppärinä ennen Britneyn esitystä.

MTV3/Helmi

Lähteet: Radaronline.com, Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja