Ennakkosuosikin tuska kasvaa – NHL-luotsi raivosi itsensä suihkuun, supertähti Connor McDavidkin riehui turhautuneena

NHL:ssä pelaavan Edmonton Oilersin tahmea alkukausi sai jatkoa, kun se hävisi ma-ti-yön ottelukierroksella Vancouver Canucksille 2–6. Vaisujen otteiden aiheuttama turhautuminen näkyy jo seuran riveissä.

Edmonton lähti käynnissä olevaan kauteen yhtenä voittajaehdokkaana, mutta joukkueen alkukausi on ollut luvalla sanoen kehno. Joukkue on valahtanut läntisessä konferenssissa sijalle 15 ja joukkue on voittanut 11 ottelustaan vain kaksi.

Tiistain vastaisena yönä Edmontonin tappioputki venyi kolmeen otteluun ja joukkueen turhautuneisuus alkaa näkyä jäällä ja vaihtopenkillä jo selkeällä tavalla.

Päätöserässä Edmontonin supertähdet Leon Draisaitl ja Connor McDavid kuumenivat jäällä rangaistusten arvoisesti. Ensin jäälle syntyi kahakka, jonka aikana McDavid ja Vancouverin Phil Di Giuseppe ottivat yhteen. Tästä ei jäähyjä kuitenkaan vielä ajettu.

Puoli minuuttia myöhemmin rähistiin jälleen, kun McDavid jyräsi maalintekoa yrittäneen Pius Suterin nurin. Kaukaloon syntyi torikokous, jonka seurauksena McDavid sai kahden minuutin väkivaltaisuusjäähyn ja Draisaitl kahden minuutin käytösrangaistuksen.

Tunteet ottivat vallan myös penkin takana, sillä päätöserän loppupuolella Edmontonin päävalmentaja Jay Woodcroft räyhäsi itselleen suihkomennuksen.

Lue myös:

    Uusimmat