Emma Stone: Imin peukkuani 11-vuotiaaksi saakka!

Näyttelijä Emma Stone kertoo haluavansa näyttää "oikealta ihmiseltä" eli perustavikselta sen sijaan, että tavoittelisi Hollywoodin kauneusstandardia; täydellisyyttä. Siihen muottiin ei sopisi peukalon imeminen, jota Stone harjoitti 11-vuotiaaksi saakka varsin pätevästä syystä.

Punapääksi palannut Zombieland-elokuvan näyttelijätär Emma Stone, 22, kritisoi tämän päivän kauneusihanteita ja kertoo haluavansa itse näyttää niin sanotusti tavikselta. Stone kertoo, että hänen itse on vaikea päästä elokuvaan sisälle katsojan roolissa silloin kun näyttelijät eivät vastaa hänen visiotaan siitä, miltä heidän kuuluisi näyttää oikeassa elämässä.

– Minut ajaa hulluksi se, kun elokuvissa näkee naisia näyttelemässä opettajia ja heillä on hauikset, Stone kuvailee.

– Se vie vie ajatukseni pois elokuvasta. Rupean ajattelemaan: "Wow, tuo näyttelijätär näyttää tosi hyvältä!".

Stone paljastaa myös, että vaikka hän itse on ollut aina sinut itsensä ja ulkomuotonsa kanssa, nuorena tyttösenä hän ei ollut silloisten kauneusihanteiden perikuva.

– Imin peukkuani 11-vuotiaaksi saakka, minulla oli suussa levittävät hammastuet, Stone vitsailee, mutta painottaa, ettei koskaan hävennyt hammasrautojaan:

– En tuntenut itseäni koskaan dorkaksi, olin sillä asenteella että: "Jep, nämä ovat hammasrautani. Ne ovat olleet minulla aina".

Emma Stone pääsi vuonna 2011 People-lehden rankkaamalle listalle 10.sijalle maailman kauneimpien ihmisten joukkoon. Maailman kauneimmaksi valittiin tuolloin laulaja Jennifer Lopez.MTV3/Helmi

Lähde: Digitalspy.co.uk

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja