Emma Kimiläinen vitsaili Carl Philipille: Odotan kutsua häihin

Suomalainen autourheilija Emma Kimiläinen-Liuski pyörii samoissa piireissä Ruotsin prinssi Carl Philipin kanssa.

Autourheilija Emma Kimiläinen-Liuski ajaa nykyään Ruotsissa rata-autoilun STCC-kuninkuusluokassa. Kimiläinen-Liuski onkin nyt kovassa nosteessa naapurimaassamme, sillä autourheilun kuninkuusluokkaa seurataan siellä hyvin tiiviisti.

Lisähuomiota tietenkin kerää se, että Kimiläinen ajaa varsin miesvaltaisessa kilpailussa. MTV.fi tapasi Emman torstaina Helsingin ravintola Belgessä järjestetyssä Finnish Power Women -ryhmän lounastilaisuudessa.

– Sarjassa kun ei ole nähty naista ajamassa viiteentoista vuoteen, Kimiläinen-Liuski kertoo.

Kimiläinen päätyi näyttävästi otsikoihin jo toukokuussa, kun hän törmäili radalla itse prinssi Carl Philipin kanssa. Tuolloin Kimiläinen-Liuski palasi kilpa-auton rattiin Ruotsissa ajetussa STCC-kilpailussa.

– Siinä tilanteessa yksi tyyppi ajoi minun päälleni ja päädyimme lopulta Carl Philipin kanssa ikään kuin hodarin väliin makkaraksi, tuli tuplanakki, Kimiläinen-Liuski nauraa.

– Carl Philip on kova törmäilemään, kuten kaikki muutkin siinä sarjassa. Olemme kavereita ja yhdessä nauroimme tapahtuneelle. Kaikki tietävät, että se mitä tapahtuu radalla on eri, kun mikä meininki varikolla on.

Kimiläinen-Liuski on aiemminkin pyörinyt prinssin kanssa samoissa piireissä, vaikka ei olekaan ajanut hänen kanssaan samassa sarjassa. Törmäilyn myötä Kimiläinen kuitenkin tutustui rentoon prinssiin paremmin.

– Carl Philip on kyllä todella hauska kaveri. Hän on rento, ulospäinsuuntautunut ja hyväntahtoinen ihminen. Hän on aivan kuin kaikki muutkin, ei millään tasolla muodollinen vaan huumorintajuinen, Kimiläinen-Liuski kertoo.

Carl Philip menee ensi kesänä Ruotsissa naimisiin Sofia Hellqvistin kanssa. Kimiläinen nauraakin lähettäneensä ruotsalaislehden haastattelussa prinssille terveisiä hääkutsusta.

– Median kautta lähetin vähän terveisiä, että odotan kutsua häihin. Ihan sellaista pientä läpänheittoa, Kimiläinen-Liuski nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat