Emma, 26, tienaa seksiesityksillä rahat unelmahäihinsä – kihlattu katsoo vierestä: "Mielestäni se on mahtavaa"

Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat 0:35
Videolla naiset paljastavat salaisen luottokikkansa seksissä.

Englantilainen nainen kerää rahaa häihinsä esiintymällä kameran välityksellä tuntemattomille miehille. Kumppani kertoo The Sunille olevansa ylpeä kihlattunsa uudesta työstä.

26-vuotias Emma Fiely tienaa viikossa 1300 puntaa (noin 1400 euroa) tyydyttämällä itseään webkameran edessä samalla kun tuntemattomat miehet katsovat häntä netissä.

Emma ryhtyi kuvaamaan seksikkäitä videoita viime vuoden lopulla lisätienestien toivossa. Tänä vuonna hän päätti lopettaa toimistotyönsä ja siirtyä tekemään täyttä työpäivää paremmin palkatulle seksialalle. Naisen tarkoituksena on säästää 15 000 puntaa häihinsä.

Ammatinvaihdolla positiivinen vaikutus parisuhteeseen

Emma on ollut kihloissa kumppaninsa Darylin kanssa vuodesta 2017. Seitsemän vuotta yhdessä ollut pari suunnitteli häitä tämän vuoden elokuulle, mutta koronapandemia pakotti siirtämään juhlat ensi vuoteen. Nyt Emmalla on aikaa säästää rahaa unelmahäidensä mahdollistamiseksi.

Daryl on tukenut kihlattuaan tämän uudessa työssä ja ollut siitä ylpeä.

 – Mielestäni se on mahtavaa ja tuen täysin sitä, mitä Emma haluaa tehdä. Minulla on hyvä olla parisuhteessamme. Se on vain työtä Emmalle, Daryl sanoo The Sunille.

Toisinaan mies on Emman vieressä, kun nainen esittelee sulojaan kameralle.

Emma sanoo itseluottamuksensa kasvaneen uuden työn myötä. Sillä on ollut suotuisa vaikutus myös pariskunnan seksielämään, kuten myös naisen uudella univormulla: seksikkäillä alusvaatteilla.

Nyt heillä on lisäksi enemmän aikaa olla yhdessä, kun Emma työskentelee kotoa käsin.

Asiakkaat pitävät Emman omalaatuisesta ulkonäöstä. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Raja menee alastomuudessa

Emma kertoo, että nettikameraesityksiä tarjoava voi itse päättää, mihin vetää omat rajansa. Hän ei esimerkiksi riisu itseään täysin alastomaksi kunnioittaakseen kihlattuaan.

Tyypillisessä esiintymisessään Emma on kevyesti meikattuna ja alusvaatteisillaan. Hän kertoo asiakkaidensa pitävän erikoisesta ulkonäöstään: punaisista hiuksista sekä vaaleasta pisamaisesta ihosta.

Itse esitys perustuu keksittyyn tarinaan ja katsojan kiusoitteluun. Monesti Emma vain esittää tyydyttyvänsä itseään.

Emma on törmännyt myös alan ikäviin piirteisiin. Hän kertoo tehneensä poliisille ilmoituksen yhdestä miehestä, joka pyysi häntä esiintymään 13-vuotiaana tyttönä.

Emma kuitenkin aikoo työskennellä alalla vielä lähitulevaisuudessa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat