Häät tulivat ilmeisesti liian kalliiksi – epätoivoinen sulho päätyi ryöstämään pankin: "Mies oli valmis menemään vankilaan, jotta ei päätyisi naimisiin"

Nälkäinen harakka syyllistyi törkeään ryöstöön – huoleton siili ei edes huomannut rikosta 0:23
Tämä nälkäinen harakka syyllistyi törkeään ryöstöön – huoleton siili ei edes huomannut rikosta

Häiden hintalappu ahdisti tulevaa aviomiestä siinä määrin, että hän päätyi ryöstämään pankin. Lopulta avioituminenkin jäi haaveeksi.

Häiden hinta teki teksasilaismiehen epätoivoiseksi. Avioon aikova Heath Bumpous ei keksinyt tapaa maksaa suuren juhlapäivänsä kuluja, joten hän ryösti pankin, kertoo NBC.

"Mies totesi, että oli avioitumassa seuraavana päivänä"

Heath, 36, tunnusti pankkiryöstönsä vain hetkeä myöhemmin. Mies oli astellut paikallispankkiin, väittänyt kantavansa asetta ja vaatinut rahaa. Setelit saatuaan Heath oli lähtenyt pakoon.

– Mies totesi, että oli avioitumassa seuraavana päivänä eikä hänellä ollut tarpeeksi rahaa vihkisormukseen, jonka hän olisi halunnut ostaa, ja lisäksi hänen piti maksaa hääpaikka, poliisin edustaja Woody Wallace kommentoi Facebookissa.

Antautui itse

Pakomatkalla Heath sai soiton kihlatultaan. Nainen oli nähnyt Facebookissa valvontakamerakuvan, jossa oleva ryöstäjä vaikutti Heathilta.

Kaksikon keskusteltua aiheesta Heath päätyi antautumaan poliisille. Häätkin jäivät lopulta haaveeksi; Wallace kertoi uutislähteelle, että parin häät piti perua.

– Tietääkseni häitä ei ollut. Niitä ei tapahtunut ainakaan meidän putkassamme, mies kommentoi.

Heath. Jos julkaisu ei näy, katso ne täällä.

"Ehkä tämä oli hänen tapansa jänistää"

Virkavalta sai takaisin suurimman osan varastetuista rahoista. Poliisi kiittää Heathin perhettä avusta tapauksen selvittämisessä.

Heathin kihlattu ei ole halunnut kommentoida tapausta. Netissä epätoivoisen sulhon tempaus on saanut monet pohtimaan, mitkä ryöstön todelliset motiivit olivat. Miksi Heath jätti maksut viime tippaan?

– Ehkä tämä oli hänen tapansa jänistää, Ken Graber sanoo.

– Ei valepukua, naamiota tai mitään! Ja sitten mies antaa itsensä ilmi! Hän halusi jäädä kiinni. Mies oli valmis menemään vankilaan, jotta ei päätyisi naimisiin, Kelly Adams vitsailee.

Poliisi kertoi rikoksesta sosiaalisessa mediassa. Jos julkaisu ei näy, katso ne täällä.

Lue myös:

    Uusimmat