Emily Bluntin unelma: lihava roolihahmo

Näyttelijä Emily Blunt fantasioi erittäin tukevan hahmon näyttelemisestä, sillä tuolloin hän saisi lihottaa itseään oikein urakalla ja hyvällä omatunnolla.

27-vuotias näyttelijätär Emily Blunt kertoo, että hän olisi suorastaan innoissaan jos ohjaaja ehdottaisi hänelle isokokoista roolia – eli lihavan roolia. Blunt haluaisi näytellä pulskaa hahmoa, sillä se tarkoittaisi sitä, että Blunt saisi syödä ihan mitä vain lisäkilojen nimissä. Toivelistalta löytyisi muun muassa pastaa, pekonia ja kermaa.

– Minusta olisi ihanaa lihoa. Söisin kaikkea! Matt Damon sanoi, että Ilmiantaja-roolin vuoksi hän oli taivaassa kun sai syödä joka päivä paistettua kanaa ja hampurilaisia ja pasta carbonaraa. Tuo idea kuulostaa minusta erittäin hyvältä, Blunt kuvailee.

Painonpudotus moisen lihottamisen jälkeen ei Emilyä ahdistaisi, jos saisi herkutella useamman kuukauden hyvillä mielin.

– Se olisi sen arvoista.

Paholainen pukeutuu Pradaan ja The Wolfman -elokuvien tähden mukaan kahtiajako painoasioissa näkyy edelleen, myös näyttelijöiden keskuudessa.

– Mielestäni näyttelijättäret ajattelevat edelleen, että heidän tulee olla superlaihoja. On näyttelijöitä, jotka voivat lihottaa itseään yli kymmenen kiloa, eikä kukaan edes räpäytä silmää, Blunt kuvailee.

– Jos nainen tekisi noin, hänelle sanottaisiin että hänen pitää mennä kuntosalille, näyttelijä näpäyttää.

Uusimman roolihahmonsa ulkoasusta Blunt ei ole joutunut huolehtimaan. Blunt on antanut äänensä puutarhatonttujen rakkauselämästä kertovaan Gnomeo ja Julia -elokuvaan. Animaatiokomedia perustuu Shakespearen maailmankuuluun tarinaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat