Elton John murtui kyyneliin lavalla – joutui keskeyttämään loppuunmyydyn keikan menetettyään äänensä

72-vuotias Elton John joutui keskeyttämään keikkansa sunnuntaina Aucklandissa.

Sir Elton Johnin keikka Uudessa-Seelannissa sai sunnuntaina dramaattisen käänteen, kun artisti joutui keskeyttämään konsertin yllättäen.

– Menetin ääneni täysin. En voi laulaa, tähti ilmoitti Aucklandissa Mount Smart Stadiumin yleisölle kesken konserttinsa.

– Minun täytyy nyt mennä. Olen pahoillani, hän pahoitteli ja vaikutti BBC:n mukaan itsekin silmin nähden järkyttyneeltä tilanteesta.

72-vuotias tähti nojasi pianoonsa, puhkesi kyyneliin ja ravisteli päätään murheellisen näköisenä.

Uutistoimisto Reutersin videokuvan perusteella yleisö otti tilanteen kuitenkin hyvin ja osoitti tukensa artistille suurin suosionosoituksin, kun tämä saatettiin pois lavalta muutaman avustajan avulla.

Myös Reutersin haastattelema fani suhtautui tilanteeseen ymmärtäväisesti.

– En voi uskoa tätä. Mutta ei se haittaa, Elton, rakastamme sinua silti!

BBC:n mukaan Elton John oli keikkansa aluksi kertonut loppuunmyydylle areenalle, että hänellä oli todettu keuhkokuume juuri ennen konserttia.

Tähti kertoi asiasta myös Twitter-tilillään, missä hän myös kommentoi sunnuntain tapahtumia useamman twiitin mittaisessa kirjoituksessaan, jossa hän myös kiitti Aucklandin yleisöltä saamastaan tuesta.

– Minulla diagnosoitiin keuhkokuume aiemmin sunnuntaina, mutta olin päättänyt tarjota teille parhaan mahdollisen show’n. Soitin ja lauloin koko sydämestäni, kunnes ääneni ei enää kestänyt laulamista. Olen pettynyt, hyvin järkyttynyt ja pahoillani, hän twiittasi kaikkensa antaneena.

– Kiitos kaikille teille erityisestä tuestanne ja rakkaudesta, josta osoititte minulle illan esiintymisen yhteydessä. Olen loputtoman kiitollinen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja