Elias Kaskinen kiittää Minka Kuustosta – rakas ystävä auttoi raskaan elämänvaiheen yli

3:40
Katso videolta Minka Kuustosen reaktio esitykseen.

Elias Kaskinen halusi kiittää ystäväänsä Minka Kuustosta Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -jaksossa. 

Uudessa Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -musiikkiohjelmassa koko kansan tähdet yllätetään totaalisesti. Heidät istutetaan tuoliin, jossa he näkevät esityksen, joka vetää heiltä maton alta. Marja Hintikan luotsaaman sarjan toisessa jaksossa 1. tammikuuta yllätettävien penkkiin istahtivat Minka Kuustonen, Vesa-Matti Loiri, Janne Ahonen, Kiti Kokkonen, Tuure Kilpeläinen, Sipe Santapukki ja Manuela Bosco.


Minka Kuustosen yllätyksestä vastasi hänen ystävänsä, muusikko Elias Kaskinen. Kaskinen halusi kiittää rakasta ystäväänsä korvaamattmasta tuesta ja vierellä olosta. Hän oli valinnut esitettäväkseen Olavi Uusivirran Ollaanko tämä kesä näin? -kappaleen, johon liittyi paljon muistoja. 

– Tärkeä biisi jota tuli kuunneltua vuonna 2016. Kaikki se tunnelma siinä kappaleessa... Samaistun tosi paljon, Kaskinen kuvailee. 

Miehellä oli vuonna 2016 raskas vaihe elämässä. Hän oli muuttanut uuteen kotiin, mutta ei pystynyt olemaan siellä yksin.

– Silloin Minka Kuustonen ja Aku Sipola otti haltuun ja kutsui niiden luokse asumaan.

Katso videolta Minka Kuustosen reaktio yllätykseen!

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi perjantaisin klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja