Mainos

"Ei se mitään, se oli mun sormi!" Nolot seksimuistot nostavat punan poskille vuosien jälkeenkin

Kesä on lemmen aikaa. Romanttinen kohtaaminen kesäyössä ei aina mene ihan putkeen. Pyysimme lukijoitamme muistelemaan nolointa tai erikoisinta seksikokemustaan – lue tarinat!

"Paskoin kirjaimellisesti housuun kesken eroottisen hetken."

Suhteen tila nyt: En nähnyt enkä kuullut "seksikumppanistani" sen jälkeen.
– Nimimerkki Perttu

"Eräällä juuri tapaamallani miehellä oli fetissi seksileluihin, lähinnä dildoihin. Itseäni ne eivät kiinnostaneet. Joten kerran kävi niin, että mies leikki sillä dildolla itsensä kanssa, ja minä katselin hölmönä vierestä."

Suhteen tila nyt: Se tapailu, mitä meillä olikaan, jäi lyhyeen. Pistin välit poikki kuukauden yhteydenpidon päätteeksi.
– Nimimerkki hannele

"Noloin ja varmasti ikimuistoisin on kokemus, kun asuin vielä vanhemmillani ja silloisen inttikundin kanssa seurustellessamme olimme molemmat sylikkäin, alasti ja ykskaks ovi vain aukaistaan ja nuorin siskoni (silloin 9-10v) tulla tupsahti sisään ja nolona lähti pois."

Suhteen tila nyt: Jatkoimme suhdetta vielä noin vuoden, kunnes erosimme.
– Nimimerkki Eriteillä

"Erikoisin seksikokemukseni sattui Kanarialla eräässä kylpylän höyrysaunassa, jossa minulle tuntematon mies alkoi tyydyttämään itseään edessäni, ja yhtäkkiä olimmekin harrastamassa seksiä kylpylän miesten pukuhuoneessa, johon kuka tahansa olisi voinut tulla sisään! Onneksi kylpylässä ei ollut meidän lisäksi muita... Ainakaan tietääksemme."

Suhteen tila nyt: En tavannut häntä tapahtuneen jälkeen.
– Nimimerkki Miumau

"Suhteen alkuaikoina mies touhusi "alakerrassa" muutaman päivän parransänki naamallaan. Sehän sitten kutitti siihen malliin, että kovista ponnisteluista huolimatta pokka petti ja hillitön naurukohtaus, josta tietenkin seurasi myös ponnistelujen tulos – ja töräys miehen naamalle. Oli miehen naama näkemisen arvoinen, ja oma naama varmasti muistutti erittäin kypsää tomaattia. Onneksi molemmat osasivat nauraa asialle myöhemmin, vaikka sillä hetkellä halut menivätkin."

Suhteen tila nyt: Vieläkin parisuhteessa.
– Nimimerkki Tomaatti

"Noloin kokemus ikinä oli, kun eksyin nakkikopilta neljän aikaan aamuyöllä "jatkoille" täysin ennestään tuntemattoman miehen luokse. Siinä sitten ähellettiin tukevassa humalassa. Ajattelin "aktin" aikana, että okei, ei ole ainakaan millään melalla siunattu tätä miestä, kun ei tunnu juuri missään. No. Mies vaikutti takanani siltä, että laukesi ja kellahti viereen. Siinä samassa tajusin, että hänellä ei ollut kondomia lainkaan ja sanoinkin hänelle, että "voi ei, kortsu unohtui!" Johon mies totesi, että "ei se mitään, se oli mun sormi!" Näin vuosia myöhemmin se naurattaa, mutta silloin ei edes hymyilyttänyt."

Suhteen tila nyt: En tavannut häntä enää ikinä ja voin nolona myöntää, etten edes muista hänen nimeään.
– Nimimerkki Luumu

"Tapasin miehen nettidetin kautta. Vaikutti kaikin puolin kiinnostavalta mieheltä, juttua riitti, huumori samanlaista, hyvää yhdessäoloa... Mutta seksi ei sujunut. Mies hieman vanhempi. Kamalinta oli se, kun otin suihin. Tuntui, kuin kuoresta puristettu siskonmakkara oli suussani... Muutenkin hän laukesi muutamassa sekunnissa. Jatkossa aion ottaa taidoista hieman aikaisemmin selkoa."

Suhteen tila nyt: Suhde loppui kolmen seksiyrityksen jälkeen.
– Nimimerkki pitkään ilman seksiä

"Olin uuden niin sanotun "poikaystäväkokelaan" kanssa luonani yötä, valvoimme kavereiden kanssa koko yön ja aamulla muut kaverit lähtivät kotiin. Olimme jo edenneet intiimisti pari päivää aiemmin, mutta emme jatkaneet loppuun asti. Tuona aamuna sitten pussailusta seurasi seksiä.

Aloin ihmettelemään, kun se ei tuntunut samalta kuin koskaan aiemmin. Olin ihan liian märkä, hän lipsahti sisältä, aloin vaihtamaan asentoa ja huomasin kädessäni verta. Nojasin häneen ja sanoin, että nyt sitten on punainen stop-merkki tässä. Kuukautiseni olivat alkaneet reilua viikkoa aiemmin. En ole koskaan ollut niin nolostunut kuin tuolloin.

Mietimme, kumpi nousee ensin ja menee suihkuun, vuodevaatteet ja vaatteet jne. äkkiä kylmään veteen ja suihkuun. Hän vitsaili, että lähtee nyt kotiin, ja ajattelin, että se oli siinä, ei enää nähdä.

Tulin suihkusta, puin menkkapikkarit päälle – ja hän makasikin sängyssä puhtaissa lakanoissa ja naurahti, kun luulin hänen lähteneen. Juteltiin ja hän sanoi, ettei se nyt ollut niin kamalaa, molempia harmitti että seksi stoppasi siihen. Otimme parin tunnin unet ja herätessämme hän siirsi kätensä alavatsalleni, että jos se auttaisi menkkakipuihin. Ennen kuin hän lähti, hän syötti minulle suklaata ja pussasi, sanoi, ettei tarvi hävetä. Tajusin, että hän läpäisi astetta pahemman testin "kokelaana"."

Suhteen tila nyt: Nyt olemme parisuhteessa.
– Nimimerkki jenski

Onko ongelmana haluttomuus? Katso:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.