Mainos

Ei löytänyt unelmiensa miestä – nainen teki listan siitä, millaisen aviopuolison oikeasti sai

Lisa Michaud kirjoitti listan piirteistä, joita hänen unelmamiehellään hänen mielikuvissaan oli – ja joita hänen oikealla aviomiehellään ei ole.

Lisa Michaud on naimisissa – muttei haaveidensa miehen kanssa. Michaud tunnusti Huffington Post -lehdessä, ettei mennyt naimisiin unelmamiehensä kanssa – ja havaitsi sitten olleensa ylipäätään väärässä monien toiveidensa suhteen.

Nuorena Michaud oli haaveillut täydellisestä miehestä, jolla olisi useita, upeita ominaisuuksia. Nainen kirjoitti listan piirteistä, joita hänen unelmamiehellään hänen mielikuvissaan oli – ja joita hänen oikealla aviomiehellään ei ole.

 • Unelmien mies: rakastaa tanssia
 • Aviomies: ei tanssi usein, mutta kun irrottelee, Michaud on onnensa kukkuloilla!
 • Unelmien mies: täynnä ihania kohteliaisuuksia
 • Aviomies: ei puhu kovin paljoa tai usein, mutta kun kehuu, kehuu aidosti ja tarkoittaa, mitä sanoo.
 • Unelmien mies: henkinen, hyvinvoivasta elämäntyylistä kiinnostunut hippi
 • Aviomies: ei joogaa, ei tiedä, mitä tarkoittaa ”namaste” eikä tunne mindfulness-guruja nimeltä – eikä tämä haittaa Michaudia, sillä mies kannustaa häntä ja syleilee hänen hyvinvointi-intoiluaan!
 • Unelmienmies: on kilpailuhenkinen A-tyyppi
 • Aviomies: nerokas, viisas, iloinen ja saavuttanut paljon, muttei elä saavutuksia metsästäen. Michaud on tajunnut, että tarvitsee juuri tällaisen rennon miehen, joka rauhoittaa häntä.
 • Unelmien mies: puskee Michaudia eteenpäin tiellä kohti unelmia
 • Aviomies: tukee, muttei tenttaa, miten Michaud selviä unelmiensa saavuttamisesta. Nykyisin nainen on onnellinen, ettei löytänyt rinnalleen miestä, joka kyttää hänen saavutuksiaan.

Michaudin mukaan liitto ei välttämättä toimisi, jos mies olisi kaikkea, mistä hän haaveili sinkkuna. Michaud itse on suorittaja, joka tekee listoja, tavoittelee aggressiivisesti tavoitteitaan ja tarkkailee edistymistään. Hän on ymmärtänyt, ettei tarvitse kumppania, joka tekee näitä asioita hänelle.

Sen sijaan Michaud kaipaa peruskallion omaista, tasaista ja rauhoittavaa miestä, joka halaa, nauraa ja muistuttaa, ettei elämä ole niin vakavaa.

– Unelmien mies -listan kirjoittamisen tavoite oli löytää kaunis, ilahduttava parisuhde. Löytää joku, jonka kanssa jakaa elämäni. Joku, joka on kumppanini hyvässä ja pahassa. Joku, joka rakastaa minua, ja jota saan rakastaa. Vaikken ehkä täyttänyt kaikkia listani ehtoja, sain jotain vielä parempaa, Michaud kirjoittaa.

Aviomies haluaa nähdä Michaudin onnellisena ja kannustaa tätä olemaan paras, onnellisin versio itsestään.

– Ironista kyllä, tätä ominaisuutta en tajunnut kirjoittaa listaani. Ja silti en voi kuvitella suhdettani (ja elämääni) ilman sitä.

Michaud tunnustaa, että jos olisi roikkunut listassaan unelmanmiehen ominaisuuksista, häneltä olisi jäänyt väliin upea suhde ja mies.

– Ennen kuin kiinnyt mihinkään suunnitelmaan tai listaan tai edes unelmaan, kysy itseltäsi: ”Mitä oikeasti haluan tässä?”.

***

1:03

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.