Ei kiitos -elokuvan hurmuri näytteli 10 vuotta sitten Salkkareissa – kuvat

Ei kiitos -elokuvassa näyttelevä komistus Kai Vaine tuli monelle tutuksi jo vuosikymmen sitten Suomen suosituimman saippuasarjan, Salattujen elämien kautta.

Anna-Leena Härkösen kirjaan perustuva Ei kiitos -elokuva saapuu leffateattereihin perjantaina 10.1. Elokuvassa nähtävän Kai Vaineen harteille on jo valmiiksi soviteltu seksisymbolin viittaa miehen rohkean roolin vuoksi. Vaine nähdään Anna-Leena Härkösen kirjaan perustuvassa elokuvassa lukuisissa seksikohtauksissa vastanäyttelijänsä Anu Sinisalon kanssa.

Vaine on tullut viime vuosina kansalle tutuksi muun muassa Uusi päivä -sarjasta, mutta tarkkasilmäisimmät voivat muistaa miehen myös Suomen suosituimman saippuasarjan, Salattujen elämien, riveistä.

Vaine näytteli Salatuissa elämissä 2000-luvun alussa Ilari Pesonen -nimistä hahmoa. Pesosen hahmo oli charmikas maailmanparantaja, joka kuitenkin heilasteli samaan aikaan sekä Aamu Korhosen että Inka Haapalan kanssa. Sarjan mehukas kolmiodraamakuvio poiki aikanaan myös oman kirjan, jonka nimi oli Aamu, Inka ja ihana Ilari.

Tunnistatko miehen Salkkarit-aikaisista kuvista? Katso kuvat artikkelin yläpuolelta!

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat