Eevi Teittinen muistelee arkea kotona pienen lapsen kanssa: "Elämästä hävisi kaikki muu"

Eevi Teittinen kertoo, miten lapsen syntymä vaikutti hänen ja Teemu Packalenin parisuhteeseen 1:20
Katso videolta, miten Ellen-tyttären syntymä vaikutti Eevi Teittisen ja Teemu Packalenin parisuhteeseen.

Hyvinvointiyrittäjä Eevi Teittisen ja hänen puolisonsa Teemu Packalenin Ellen-tytär on nyt noin puolitoistavuotias.

Hyvinvointiyrittäjä Eevi Teittinen tuli äidiksi marraskuussa 2021, kun hänen ja hänen puolisonsa Teemu Packalenin esikoistytär Ellen syntyi. Teittinen kokee, että hänen elämänmuutoksensa äitiyden myötä sisältää tärkeitä viestejä. Tämän takia hän lähti jälleen mukaan Fitnesspäiväkirja-ohjelmaan, jonka neljäs kausi alkoi 12. huhtikuuta TV5:llä ja Discovery+-palvelussa.

Teittinen jakaa paljon elämäänsä sosiaalisessa mediassa, mutta se ei hänen mielestään anna oikeaa kuvaa hänen nykyisestä elämäntilanteestaan. Kamera sen sijaan näyttää enemmän.

– Tässä oli itselle paljon koettavaa, mutta myös näytettävää katsojille. Siinä on realismia ja samaistuttavuutta, Teittinen kertoi MTV Uutisille ohjelman mediatilaisuudessa 4. huhtikuuta.

Teittinen on ollut mukana ohjelman ensimmäisellä ja toisella kaudella. Arkea oli nyt täysin erilaista kuvata pienen lapsen kanssa.

– Kamera kulkee hetkessä mukana, eikä siinä mietitä kuvakulmia. Se oli todellista sitä itseään. Lapsi on niin kiinni sinussa, ettei aina ehdi ottaa kameraa esiin, vaikka haluaisi. Ei kädet riitä.

Teittinen on noin puolitoistavuotiaan tyttärensä ja puolisonsa kanssa nyt hyvässä vaiheessa. Ellen on päivähoidossa, ja vanhemmat ovat päässeet jo takaisin omaan elämään kiinni. Kotona pienen lapsen kanssa olemisen Teittinen koki aika raskaaksi.

– Elämästä hävisi kaikki muu. Siinä oli selkeät hetket, mihin takerruin ja sain voimavaroja. Niitä minulle olivat treenihetket.

Raskaimman vauva-arjen keskellä Teittinen koki isoksi asiaksi, kun sai nukkua edes yhden yön rauhassa.

– Kävin kerran kuussa kasvohoidossa ja menin sinne siis nukkumaan. Se ei ole perinteinen kasvohoito, vaan siinä hierotaan ja se ottaa kokonaisvaltaisesti kaiken huomioon. Se oli sellainen paikka, jota odotin aina todella paljon. Aina ei jaksa treenata, niin sain jossain vain hetken olla, koska kotona se oli mahdotonta.

Synnytyksen jälkeen Teittinen tunsi kroppansa omakseen ja palautuminen oli hänen kohdallaan nopeaa. Takapakki alkoi kuitenkin näkyä vuoden jälkeen siinä, miten elintavat ovat muuttuneet.

Ellen täytti vuoden marraskuussa 2022. Teittinen on jakanut Instagramiin kuvia tyttärensä juhlista. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kun imetys loppui ja hormonit alkoivat hiipua, niin minulla näkyi vasta sitten se, mitä uudet elämäntavat tekevät keholle. Joutuu tekemään todella paljon enemmän hommia, jos haluaa olla sama versio itsestään kehollisesti kuin ennen.

Äitiyden myötä Teittisen arvot ovat samat, mutta ne ovat kirkastuneet. Lisäksi hänen pinnansa on paljon aiempaa pidempi ja hänestä on tullut lempeämpi, mikä näkyy myös muissa ihmissuhteissa.

Katso videolta, miten lapsen syntymä on vaikuttanut Eevi Teittisen ja Teemu Packalenin parisuhteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat