Eevi Teittinen ja Teemu Packalén elävät pentuarkea: ”On ollut yhtä hullunmyllyä”

"Olen kielimiehiä"– Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille 9:14
Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin haastattelu lähti kaksimielisille urille

Eevi Teittisellä on kaksi koiraa. 

Bloggaaja ja fitness-tähti Eevi Teittinen ja hänen vapaaottelijapuolisonsa Teemu Packalén hankkivat toukokuun lopussa Australian labradoodle -rotuisen koiranpennun. Söpöydestään huolimatta pienen karvakaverin kanssa arki saattaa olla hullunmyllyä. Teittinen julkaisi viikonloppuna Instagram-tililleen päivityksen pentuarjestaan. 

– Tää pentuarki on kyllä ollut aika hullunmyllyä, mutta onneksi molemmista kaupungeista löytyy tarvittaessa luottohoitajat. Taaki on edelleen mammanpoika, joka tutkii rohkeasti maailmaa. Kaikki muu on ihanaa, paitsi hevoset oli vähän arveluttavia vielä toistaiseksi. Eli todella hyvin menee tällä vekkulilla! Teittinen kirjoittaa. 

Kuvassa Teittinen poseeraa Packalenin kanssa. Hän kertoo takana olleen mitä parhain viikonloppu. 

– Ihana viikonloppu takana. Perjantaina nauroin itteni kipeeksi tyttöjen kanssa ja eilen vietettiin hyvin helteisissä tunnelmissa ristiäisiä. Tänään pakkailua ja koiruleiden kaa treffailua, hän kirjoittaa. 

Teittinen ja Packalén ovat olleet yhdessä lähes kolme vuotta. He paljastivat seurustelevansa toukokuussa 2017. Heillä on myös valkoinen pieni koira, jonka kuvia Teittinen on jakanut ahkerasti Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat