Eevi Teittinen avautuu ystävyyden menetyksestä: "Olen huomannut, ettei toisen elämässä voi pysyä väkisin"

Fort Boyard Suomi -ohjelmassa mukana taisteleva bloggaaja Eevi Teittinen pohtii uusimmassa blogikirjoituksessaan ystävyyden merkitystä ja sen menettämistä.

Videolla Eevi Teittinen kertoo tilanteesta, jossa hän hävisi vedon!

Helsingin seurapiireissä pörräävä palkittu fitnessbloggaaja Eevi Teittinen kertoo blogissaan olevansa helposti kiintyvä ja haluaa pinnallisemman kahvittelu suhteen sijaan syvällisemmän ystävyyden. Kaunottaren mukaan parisuhteen ei tulisi olla kilpailu ystävyyden välillä.

– Parisuhteen ja ystävyyssuhteen ei tulisi koskaan kilpailla keskenään, vaan niiden välille olisi hyvä löytää tasapaino ja molemmille oma aika. Teittinen kirjoittaa.

Urheileva tähti kertoo kokemuksistaan blogin lukijoille.

– Olen huomannut, ettei toisen elämässä voi pysyä väkisin, vaikka kuinka itse sitä toivoisi. Kun saa tarpeeksi monta kertaa kuulla siitä, ettei toisella ole aikaa yhteiselle ajalle, sitä alkaa vähitellen päästämään irti. Kukaan ei voi yksin olla ystävä, eikä tarvitsekaan, nainen kirjoittaa.

Fort Boyard kokoaa 18 julkkista Ranskan länsirannikolle sijaitsevaan Napoleonin rakennuttamaan linnakkeeseen taistelemaan sen herruudesta.

Fort Boyardin selleissä sekä sen muurien ulkopuolella kilpailijat joutuvat kohtaamaan pelkonsa silmästä silmään ja venymään fyysisyytensä äärirajoille.

Lähde: Eevin blogi

Fort Boyard Suomi -ohjelman kolmas jakso MTV3-kanavalla lauantaina 1.9. klo 19.35

Lue myös:

    Uusimmat