Eero Heinäluoma ja 15 vuotta nuorempi rakas: ”Olemme onnellisia yhdessä”

Kansanedustaja Eero Heinäluoma kertoi olevansa onnellinen yhdessä rakkaansa Ayla Shakirin kanssa.

MTV.fi tapasi kansanedustaja Eero Heinäluoman, 61, Erottajan Aurinkoterassin avajaisissa, jonne mies oli saapunut rakkaansa Ayla Shakirin, 46 kanssa. Onnellisesti hymyilevä pari kertoi tulleensa viettämään pitkästä aikaa vapaailtaa.

– Meillä on ollut töitä ja kiirettä molemmilla. Tämä on tällainen virallinen terassi- ja kesäkauden avaus samoin kuin vapaailtojen avaus. Illat ovat olleet tähän saakka kiinni, Heinäluoma totesi Shakirin nyökytellessä vieressä.

– Tämä on oikein rentouttavaa. Mukavaa, kun tulee valoa, niin ihmiset välittävät enemmän toisistaan ja uskovat itseensä sekä maailmaan enemmän, Heinäluoma jatkoi.

Heinäluoma ja Shakir kertoivat suhteestaan vuoden 2016 loppupuolella. He tunsivat toisensa jo entuudestaan, sillä Shakir työskentelee Sdp:n eduskuntaryhmässä. Vähitellen tuttavuus kasvoi ystävyydeksi ja pari alkoi viihtyä yhdessä myös vapaa-ajalla.

– Olemme onnellisia yhdessä, he totesivat yhteen ääneen hymyillen.

Heinäluoman vaimo Satu Siitonen-Heinäluoma menehtyi tammikuussa 2015 nopeasti edenneeseen syöpään. Heinäluoma oli yli 30 vuotta yhdessä hänen kanssaan.

Lue myös:

    Uusimmat