Eeli Tolvanen säväytti komealla maalillaan, suomalaislupauksen vire aiheuttaa Nashvillen valmennukselle päänvaivaa – "Meidän on pakko puhua hänestä"

3:57
Videolla Eeli Tolvasen joukkuetoverin Mikael Granlundin mietteitä.

Eeli Tolvanen onnistui maalinteossa, kun hänen edustama Nashville Predators kukisti harjoitusottelussa Tampa Bay Lightningin jatkoajalla 5-4.

Tolvanen vastasi joukkueensa toisesta osumasta, kun hän laukoi kiekon varmasti verkkoon Josh Wilkinsin hienosta esityöstä. Osuma oli Tolvaselle harjoituskauden ensimmäinen.

Tolvanen on ehtinyt tehdä harjoituskaudella jo suuren vaikutuksen Nashvillen seurajohtoon. 20-vuotias hyökkääjä esiintyi mallikkaasti nuorten lupausten turnauksessa, ja myös Tolvasen muuttunut ulkomuoto on kerännyt kehuja. Tolvanen saapui harjoitusleirille nimittäin 15 paunaa (6,8 kilogrammaa) kevyempänä.

– Hän on laittanut itsensä siihen asemaan, että meidän täytyy puhua hänestä. Suurin asia on hänen ottamansa kehitysaskeleet fyysisesti. Hän saapui leirille paljon paremmassa kunnossa kuin aiempina vuosina, Nashvillen valmennustiimiin kuuluva Kevin McCarthy toteaa Nashvillen verkkosivuilla.

Suurin odotuksin Nashvilleen Jokereista kauden 2017-18 päätteeksi saapunut Tolvanen ei ole vielä onnistunut lyömään itseään läpi NHL:ssä. Seitsemän NHL-ottelua urallaan pelannut Tolvanen on kuitenkin nyt erittäin lähellä NHL-paikkaa.

– Hän on lähempänä. Hän on pelannut itsensä siihen asemaan, että meidän on pakko puhua hänestä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja