Mainos

Duudsoni kuulusteluihin - poliisi ei ymmärtänyt Seuraa johtajaa -leikkiä

Poliisi epäilee Duudsonien Jarno Laasalaa ja kahta muuta henkilöä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta eilisiltana Helsingin keskustassa. Poliisi varoittaa muita yksityishenkilöitä katkaisemasta ajorataa omin luvin.

Extreme Duudsonien temppu katkaisi eilen hetkeksi Mannerheimintien etelään menevän liikenteen Lasipalatsin edessä.

– Sehän oli oikein hauskaa kurvata sireenit päällä jalkakäytävän puolelta siihen eteen, Laasala naureskeli eilen MTV3:n Viihde ja TV -uutisille.

Temppu oli Duudsoneiden "Seuraa johtajaa" -tyylinen peli.

– Se menee niin, että yksi aina lähettää viestillä muille tehtävän, ja hauskuus on siinä, että se pitää suorittaa heti. Sain tehtäväkseni järjestää mahdollisimman ison liikenneruuhkan, Laasala selitti eilen.

Nyt poliisi on laatinut tapahtumasta oma-aloitteisesti rikosilmoituksen. Tehtyjen selvitysten perusteella kukaan silminnäkijä ei ole ilmoittanut tapahtuneesta hätäkeskukseen eikä poliisipartio ole käynyt paikan päällä selvittelemässä asiaa.

Poliisi tiedottaa puuttuvansa vastaaviin tapauksiin ja korostaa, että yksityishenkilön tekemä ajoradan katkaisu on omiaan aiheuttamaan vaaraa muulle liikenteelle. Tämä vuoksi poliisi pyytää silminnäkijöitä ilmoittamaan kyseisistä tapauksista heti hätäkeskukseen poliisipartion saamiseksi paikalle.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.