Duudsoneiden stuntti oli viedä Jarpin hengen: Teemme sen vielä kerran

Duudsoneiden tuoreessa kirjassa Duudsonit – Härmästä Hollywoodin kerrotaan yksityiskohtaisesti, mitä Duudsoneiden vaarallisimmassa stuntissa oikein tapahtui.

Kyseessä on temppu, jonka Jarppi Leppälän oli tarkoitus tehdä. Kaiken piti olla kunnossa, mutta toisin kävi.

”Näimme Youtubessa videon, jossa joku Las Vegasin kasino räjäytetään ja se kaatuu kuin korttitalo”, Jarppi kertoo kirjassa.

Duudsonit ideoivat YouTubesta näkemästään videosta oman versionsa. Jarpin oli määrä seisoa talon katolla ja jäädä vaijerien avulla ilmaan roikkumaan, kun talo putoaa alta. Jokin Salossa meni kuitenkin pieleen. Kun talo räjähdyksen jälkeen alkoi sortua, Jarppi putosi seinien sisään. 

– Se meni niin päin persettä kuin mikään vain voi mennä. Jukka sanoo MTV.fille

Jarpille itselleen tilanteen vakavuus paljastui vasta myöhemmin. ”Muistan, kun näin stuntin ensimmäisen kerran nauhalta. Talo tulee alas ja minä sen mukana. Mulla rupesi kädet tärisemään”, Jarppi muistelee. Hän joutui lähes sokkiin. ”Mä näin sen, että mähän meinasin kuolla!”

Kirjan mukaan Duudsoneiden kaikki pahimmat onnettomuudet ovat sattuneet Jarpille.

– Siinä ei ollut hirveästi aikaa miettiä. Elämä ei kuitenkaan vilahtanut silmissä. Ehkä tiesin, että kyllä tästä jotenkin selvitään, Jarppi pohtii nyt.

HP ja Jukka olivat tapahtumahetkellä räjäytyspakin luona, ja tilanne aiheutti heissä lamaantumisen.

– Oli hirveä olo. Katsoimme, että rakennus ei räjähtänyt niin kuin piti. Kun Jarppi katosi sinne sisään, olimme ihan, että ei h*lvetti. Oli jopa sellainen fiilis, että nyt meiltä lähti paras ystävä, Jukka muistelee.

Stuntti aiheutti koko porukassa sellaisen järkytyksen, ettei sitä aiota missään nimessä toteuttaa uudestaan.

–Sitä ei missään nimessä, missään maailmassa, missään olosuhteissa tehtäisi uudelleen. Paitsi Kalle Palanderin kanssa Posse-ohjelmassa, kun laitamme hänet piipun päälle ja räjäytämme sen, Jukka velmuilee.

Posse perjantaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja