Drake jatkaa voittokulkuaan – The Beatles jäi jälleen taakse

Rap-artisti Drake jätti legendaarisen The Beatlesin taakseen.

God's Plan ja Hotline Bling -hiteistä tunnettu Drake onnistui peittoamaan The Beatles -yhtyeen listahittien määrässä.

Draken uusi Rick Rossin kanssa tekemä Money in the Grave -kappale nousi hiljattain Billboardin top 100 listan kymmenen parhaan joukkoon. Kyseinen kappale on Draken 35. kyseisen listan kärkikymmenikössä.

Samalla Drake kaasutti The Beatlesin ohi. Yhtye piti aiemmin eniten kärkikymmenikköön yltäneiden kappaleiden määrässä toista sijaa 34. kappaleella. Kärkipaikalla keikkuu yhä popi kuningattarenakin tunnettu Madonna, jolla on ollut 38 kappaletta kärkikymmenikössä uransa aikana.

Drake ei ole kaukana kärkipaikasta ja hän todennäköisesti sen nappaakin, kunhan räppäri julkaisee jälleen uuden albumin. Draken edellisen Scorpion-levyn ilmestyessä miehen uudet kappaleet valtasivat seitsemän sijaa listan kärkikymmeniköstä, mikä niin ikään peittosi Beatlesien vanhat lukemat.

Torontosta kotoisin oleva Drake on viime aikoina kiusoitellut fanejaan mahdollisella uudella albumilla. Hän julkaissut Instagram-tilillään lukuisia Karibialla ja Torontossa otettuja kuvia, joihin hän on kirjoittanut englanniksi "album mode".

Lue myös:

    Uusimmat