Dominik Hasek ei sulattanut Valko-Venäjän tennistähden avautumista – "Yritä kuvitella, jos joku ampuisi lapsesi jalat irti"

Tenniksen maailmanlistalla toisena oleva Valko-Venäjän Aryna Sabalenka avautui aiemmin kokemastaan vihasta. Jääkiekkolegenda Dominik Hasek ei katsonut hyvällä valkovenäläisen avautumista.

Sabalenka on noussut täällä kaudella maailmanlistalla toiseksi. Hän voitti vuoden alussa Australian avoimen tennisturnauksen. 24-vuotias valkovenäläinen on paraikaa Miamin WTA-turnauksessa, jonka alla Sabalenka avautui häneen kohdistuvasta vihasta.

Venäläiset ja valkovenäläiset ovat olleet suljettuna suurimmasta osasta kansainvälistä urheilua, mutta tennis on poikkeus. Sabelanka kertoi, että ei ole koskaan aiemmin kohdannut näin paljoa vihaa pukuhuoneessa.

– On ollut todella vaikea ymmärtää, että niin monet vihaavat minua ilman mitään syytä. En ole tehnyt mitään, Sabalenka sanoi 

Aktiivisesti sosiaalisessa mediassa Venäjään ja venäläisiin urheilijoihin kantaa ottava Tshekin kiekkolegenda Dominik Hasek ihmetteli Sabalenkan ulostuloa.

– Etkö ymmärrä vihaa? Tee enemmän kuin teet, jotta ymmärrättä. Maasi tukee Venäjää, joka on tappanut jo yli 100 tuhatta ukrainalaista ihmistä. Yritä esimerkiksi kuvitella, jos joku ampuisi lapsesi jalat irti, mitä silloin ajattelisit heidän kannattajistaan, Hasek totesi.

Katso alta Hasekin julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat